ufukozkan' Alıntı:Ben kacdim devami yarin atarim Hadi iyi geceler
Abi sayfada görseller arttıkca en geriden direk photobucket linki vermeye başlıyor yani birazdaha görsel eklense diger videolarda aynı şekilde olacakdiscovery-V8' Alıntı:izleyebildinmi sen videoları?
Nasiiiiiiiiiiiiiiii bi dunya foto attim yahu Insafdiscovery-V8' Alıntı:aloo ayıp oluyo ama ;D ;D
Nasıllll bir dünyada foto çektik insafufukozkan' Alıntı:Nasiiiiiiiiiiiiiiii bi dunya foto attim yahu Insaf
yunus bager' Alıntı:Haa yavuz abi römorkte neyin nesi :?
ufukozkan' Alıntı:Nasiiiiiiiiiiiiiiii bi dunya foto attim yahu Insaf
discovery-V8' Alıntı:bişey yuvasına sığamazmış birde kuyruğuna kabak bağlarmış ya işte öyle ;D ;D He desem Ufuk abi römorkla indirecekti bizi kanyona ;D hava kararınca yırttım ;D ;D
Yalnız o son anda inmekten vaz geçtiğimiz yer muhteşem,belkide gezinin en iyi ayaklarından birisi olacaktı.Edindiğim bilgiye göre ordaki mağaralar milattan önceden kalmaymış.Bir dahaki sefere artık ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:bişey yuvasına sığamazmış birde kuyruğuna kabak bağlarmış ya işte öyle ;D ;D He desem Ufuk abi römorkla indirecekti bizi kanyona ;D hava kararınca yırttım ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:bişey yuvasına sığamazmış birde kuyruğuna kabak bağlarmış ya işte öyle ;D ;D He desem Ufuk abi römorkla indirecekti bizi kanyona ;D hava kararınca yırttım ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:yok yahu birakiverirdik oralara ne olacak
34Hakan' Alıntı:Yalnız o son anda inmekten vaz geçtiğimiz yer muhteşem,belkide gezinin en iyi ayaklarından birisi olacaktı.Edindiğim bilgiye göre ordaki mağaralar milattan önceden kalmaymış.Bir dahaki sefere artık ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:daha 40 foto var yahu bitmez bunlar