Kiralık Unimog ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,998

unal

gsm 0554 280 21 87
Yer
istanbul
kiralık unimog ve 70 model altı komyon lazım bana bir belgesel için kısa süreliğine fon olarak ve cok kısa mesafe kullanılmak üzere bu araçlar bana lazımdır kiralamayı düşünen arkadaşlar varsa benimle irtibata gecebilir

Etiketler
Ynt: Kiralık Unimog ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor

merhaba , yardımcı olmaya çalışalım sağda solda görürsek size bildirelim ama hangi şehirdesiniz ,bizim bir arkadaş aldı yeni bir unimog ama izmirde araç , izmirdışınada çıkamaz .
elimizden birşey gelirse seve seve yardımcı oluruz.kolay gelsin.

hala daha arıyosanız elimizde Bedford var 63 model kiralamayı düşünürüz. burunlu bedfordlardan 6 teker

Selamlar ünal bey benim Ford var 62 model ama aktif olarak kullanıyorum .. Mal falan sarmıyacaksanız verebilirim gönüller hoş olsun :smiley:

Merhaba Ünal bey,
Ben birtane temiz görünümlü BMC gördüm Mavi boyalı ahşap kasalı 6 teker eğer sizce uygun olursa ilgilisiyle görüşürüz isterse verir fakat tescil durumu nedir İstanbul'a gidebilirmi bilmem, görüntü olarak FİZAN'a gider gibi.
Kalın sağlıcakla.

Arkadaşlar merhahaba
1950-1970 modeller arası Bedford O type ve Bedford J type Kamyon /Kamyonet arıyorum
0532 232 422 1332 nacibilen@formsan.com

saygılar

Ynt: Kiralık Unimog Ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor

selam..
2014 mart ayında İstanbul Tuzla'da kullanılmak üzere ; bana 80 darbesi döneminde geçen kısmi belgesel kıvamında bir sinema filminde , en fazla 80 model olan 2 adet unimog personel taşıyıcı kamyon ve 1 adet cj-5 jip lazımdır..
araçlar 2 günlük kiralamada , 1 gece ve 1 gündüz sahnesinde yol geçişi olarak kullanılacak .bu arada askeri renkte olması lazım..
kiralamayı düşünen ya da yönlendirme yapabilecek olan varsa buradan haber veriniz..
alakanıza teşekkür ederim..
sağlıcakla kalın..

Ynt: Kiralık Unimog Ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor

unimog ve jeep mevcut bende ararsan görüşürüz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR