ceken_bilir
Yolculuk, hayallerle çıkıp grceklerle geri dönmktr
Öncelikle herkese slm'lar çok uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyordum nedenine gelecek olursak gerçekten çok pasif ve ilgisiz buluyorum motosiklet köşesini umarım bu küçük gezimdede aynı ilgisizlikle karşılaşmam. Evet küçük gezim dedim 400 km lik bi yolculuk Kastamonunun "Mendik" köyüne burası benim annemin memleketi dolayısıyla yatcak ve yemek problemi yok
Hemde biraz kafa dinleyim dedim. Yolculuğun startını kır atımla Ankaradan veriyorum bu arada "kır at" motosikletime taktığım isim "Yuki "marka 150 cc bir Commuter.
Çankırı-çerkeş akhasan barajı, bu barajın garip tarafı motosikletimin durduğu yerde yol bitiyor ve yaklaşık 150 metre ilerden karşıdan çıkıyor yolu su yutmuş daha önce buraya bi arkdaşımla gece yarısı ilk defa gelmiştik ayaklarımız suya girene kadar yolun suya gömüldüğünü anlamamıştık.
Çankırı-çerkeş akhasan barajı, bu barajın garip tarafı motosikletimin durduğu yerde yol bitiyor ve yaklaşık 150 metre ilerden karşıdan çıkıyor yolu su yutmuş daha önce buraya bi arkdaşımla gece yarısı ilk defa gelmiştik ayaklarımız suya girene kadar yolun suya gömüldüğünü anlamamıştık.