Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,561
Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Böyle kamp yapamazsan kesinlikle rezillik ;)
Birkaç fotoğraf daha eklerseniz dayanamayıp ekrana ekmek banacağız anlaşılan:smiley:

Etiketler

arkadaşlar ekrana ekmek banmanıza gerek yok gelin Antalya ya misafirimiz olun ben size yaparım. ;)

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
buna Vezirlik bile denmez ... Padişahlık olsa gerek ;D
paylaşımlar için teşekkürler ... çocukların doğal salıncağı bizede çocukluğumuzda ailemizin yaptıkları türden...
bu arada KARA ÇAYDANLIĞI, emaye kaplı .. sapıda metal olan türden kullanmanızı öneririm .. hem suyu daha uzun süre sıcak tutar hem sapı yanmaz ..hemde alüminyuma göre daha sağlıklıdır .. ;D
keyifli paylaşımlarınızın devamını dilerim ...
bilgi için teşekkürler ertuğrul bey

odun ateşinde tarhana çorbası ve dalıştan sonra vurulan balığı yerken...

Resim 454.jpg

Resim 686.jpg

Resim 689.jpg

tuncel' Alıntı:
odun ateşinde tarhana çorbası ve dalıştan sonra vurulan balığı yerken...
Afiyet olsun ... önceki mesajda arkadaşımızın söylediği gibi Ekrana ekmek banacaz böyle resimler koymaya devam ederseniz yani .. ;D
Bu arada mevlam bağışlasın sizin ufaklık yetişkin olduğunda bu kadar deneyimle neler yapacak neler ..kimbilir :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Afiyet olsun ... önceki mesajda arkadaşımızın söylediği gibi Ekrana ekmek banacaz böyle resimler koymaya devam ederseniz yani .. ;D
Bu arada mevlam bağışlasın sizin ufaklık yetişkin olduğunda bu kadar deneyimle neler yapacak neler ..kimbilir :smiley:
teşekkürler ertuğrul bey. eee çama çıkan keçinin taşa çıkan oğlağı olurmuş :D

Pek güzel yapmışsınız. Paylaşım için teşekkürler.

Biz de Ağustos başı güneye ineceğiz. Fakat Antalya değil de Marmaris tarafı olacak sanırım. Bir hafta da Kaş düşünüyoruz.

Selamlar

Efe

Ben şantiye ortamında kalıyorum. Kaldığımız yerde yörükler kalıyor içim gidiyor köz ateşinde çay demlemek, patates közlemek, kekik kaynatmak vs. Akşam olduğunda çadırın kurulmuş ateşin yakılmış. Bana göre vezirlik.

kim ne der bilmiyorum ama benim için kendimi bulduğum yer orası.... yıldız yorgan, toprak döşek, dost sohbeti yaşamaya ilham buna rezillik diyen rezildir.. :smiley: çok güzel kamp olmuş huzurunuz hiç bozulmasın paylaşım için teşekkürler

REZALET BU REZALET
BÖYLE REZİLLİK OLURMU CANIM
YAPAN VAR YAPAMAYAN VAR

HER NEYSE

SÜPER OLMUŞ
DAHA NİCE REZİLLİK ÇEKERSİNİZ İNŞALLAH

Merhaba Tuncel Bey;
Sizi tebrik ederim.Eşinizle,çocuğunuzla böyle zevkli bir kamp yaşayabildiğiniz için...konu başlığını oşekilde yazmanız isabetli olmuş..Sizi temin ederim çoğu kişi böyle bir şeyi rezillik olarak değerlendiriyor..bakmayın söylenenlere hadi alın eşinizi çocuğunuzu aynen o şartlarda kampa gidelim deyin hepsi yan çizecektir..yok güvenlik yok hijyen yok eşim şu bu diyerek..bi de böyle düşünüp saygı duymak lazım diyorlar...İnsanların doğada doğal yaşamayı beceremeyip bir de buna kılıf uydurmalarına saygı duymak duymamak tartışılır...sizi tekrar tebrik ederim...doğrusu sizinki..vezirlikte sizinki...kamp anlayışınızın hiç bozulmaması dileğiyle...Selamlar...

teşekkürler doğada ailenizle birlikte böyle şeyler yapabilmek için uyumlu bir eşiniz olması gerekiyor . ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR