Sevgili Tunay-Tugay, bizdende selamlar.
Tloos denen antik kentten yukarı balık ve yayla merakiyla tırmandık, yolu bulamayinca kamp kurduk, bereket versin kısıtlıdır olsa telefon çekiyor. Gündüz yolumuzu bulup önce antik kenti ardından Fethiye'ye geçeceğim.
Tloos denen antik kentten yukarı balık ve yayla merakiyla tırmandık, yolu bulamayinca kamp kurduk, bereket versin kısıtlıdır olsa telefon çekiyor. Gündüz yolumuzu bulup önce antik kenti ardından Fethiye'ye geçeceğim.
Teşekkürler, cevrede arastirmamizda Saklıkent ile Saklicennet aynı yermiş, yalnız orada Saklicennet diye böceklerle doğal guzellikli meşhur restaurant vardı, 500 mt. ilerde
Abi demiş,ya şair (Ö....... Son demi.. ) Yavuz abiler bu yıl,ki gezilerinin son demi,ni yapmak üzereler sizin gezinin son demi,ne daha var gibi fetiye bursa havalarda iyi giderse daha cok resimlerinizi görürüz. Sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay
Yanlış yere gelmişim.
-Merkez solda krom madeni işletmesi
-Sağda Etibank'in yeri
-Ortada balikci tekneleri
-Yolu bozuk, ulaşım zor
-Şirin ve küçük yer aklımda kalmıştı oysa 4 limanı olan lüks yat yeri olmuş bunlar nasıl oldu diye bir dosta soruyorum, sağ taraf ülker, orta belediye, solda doğuş grubu
sahilde vatandasa yer yok, hele benim gibi karavanıste hiç yok bizde burdan ufaktan tuydum
GÖCEK
Kapitalistler memleketi yagmalamislar,Tayyip bey zaten memleketimizi yabancilara parselledi. Bizim Ak parti gozunde hic kiymetimiz yok,sen vergini ode,pahali akar yakiti arabana doldur,vatan sag olsun,selamlar.