Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,893
Ynt: Kim Nerede?

Ercument Ozbek' Alıntı:
Allah zevkinizi arttirsin,afiyetle tutdugunuz baligi da yiyiniz.slm
Ercument bey, karanlikta cepten ulaştırmaya çalışıyorum,
Beğenmek sozmu, adeta aşık olduk, plansız bir gezideyiz, oldukça neşeli geçiyor zaman zaman zamandostlarla birliktelikler yaşıyoruz.

Etiketler

Abi harikasın dicem odun ateşinde cay,manzara karşısında közde kahve akşama balık ooooo dicektim amaaa kayseride aracın köşesine sıkıştırdığım sopayı firdes ablanın elinde görünce ne dicemi bilemedim sustum abicim sizleri seviyoruz yolunuz bahtınız hep acık olsun sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay

İlhan bey bizim sırıtık oradamıydı,(papaz koyu)resimlerden gördüğüm kadarıyla çaycı muhittin dükkanı kapamış.Balık konusunda cömert bir koy orası ,bize sinarit kısmet olmuştu.Afiyet olmuştur muhakkak. :smiley:

413.JPG

enverdede' Alıntı:
İlhan bey bizim sırıtık oradamıydı,(papaz koyu)resimlerden gördüğüm kadarıyla çaycı muhittin dükkanı kapamış.Balık konusunda cömert bir koy orası ,bize sinarit kısmet olmuştu.Afiyet olmuştur muhakkak. :smiley:
Enver abi, ilk gün oradaydı diğer iki ite sapık hareketler yapıyordu, sonraki günler görmedim. Cayciyida görmedim. Koy olarak tek kelimeyle süper.

TUGAY58' Alıntı:
Abi harikasın dicem odun ateşinde cay,manzara karşısında közde kahve akşama balık ooooo dicektim amaaa kayseride aracın köşesine sıkıştırdığım sopayı firdes ablanın elinde görünce ne dicemi bilemedim sustum abicim sizleri seviyoruz yolunuz bahtınız hep acık olsun sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay
Tunay-Tugay kardeşim, her şey güzel gidiyor, bir tutma işi hariç onu Avusturyalılar iyi beceriyor ben balıkla poz verdim, Ferhat çekti, değnek hiç bana düşmüyor yengen dik yokuşta elimden alıyor. Hatta Korsan koyunda cakiyi genç bayana işini görsün diye verdim, unutup 8 km uzaklasinca 2 teker motorla geri dönüp aldım. Kendinize iyi bakin sağlıklı sevgi ve saygıyla kalın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64514.msg1192924#msg1192924

Aman arkadaşlar öyle her balığın eti yenmez. ;)

İlhan Bey'de balıkçı'ya sorunca fotoğraftaki balığın balon balığı olduğu ve zehirli bir tür olduğu ortaya çıktı.

Ben de şimdi internetten bulduğum kadarıyla üreme döneminde bu balığın etinin zehirli olduğu, Ağustostan sonra ise, iç organlarının patlatmadan ayıklandıktan sonra etinin yenebileceğini ve çok lezzetli olduğu yazıyor.

http://zipkinci.com/diger-deniz-canlilari/39308-zehirli-balik-turleri.html

Başka bilgileri internette "balon balığı" yazarak inceleyebilirsiniz.

İlhan bey'in uyarısı sonucu balığı yakalayan Avusturya'lıyı uyardım ama umarım sahildeki kediler de halen yaşıyordur. :-\

Balık tutmaya meraklı karavancılara dikkat.!

PB025048.jpg

PB025049.jpg

Finike'de bugun hafa kapali hafif bulutlu,yarin biraz daha sicak,fakat maalesef Persembe gunu yagmur var.En iyi hava su an Mersin/Adana taraflarinda,oraya dogru yolunuz acik olsun,slml.Bizler 2 hafta evvel Macaristan
/Themaldeydik.

BUK 9juni Fordu 064.jpg

Ercument Ozbek' Alıntı:
Finike'de bugun hafa kapali hafif bulutlu,yarin biraz daha sicak,fakat maalesef Persembe gunu yagmur var.En iyi hava su an Mersin/Adana taraflarinda,oraya dogru yolunuz acik olsun,slml.Bizler 2 hafta evvel Macaristan
/Themaldeydik.
Papazkoy dan sonra Finike bize çekilmez geldi, merkezden akan pis bir dere ve derenin agzinda balık avı bize çekici gelmedi. Tek hoşumuza giden parktaki Kauçuk agaclarinin haşmeti...
Gökliman daha güzel.

20121104_165557.jpg

20121105_131146.jpg

20121105_134158.jpg

20121105_132709.jpg

20121105_133055.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR