Ercument bey, karanlikta cepten ulaştırmaya çalışıyorum,
Beğenmek sozmu, adeta aşık olduk, plansız bir gezideyiz, oldukça neşeli geçiyor zaman zaman zamandostlarla birliktelikler yaşıyoruz.
Abi harikasın dicem odun ateşinde cay,manzara karşısında közde kahve akşama balık ooooo dicektim amaaa kayseride aracın köşesine sıkıştırdığım sopayı firdes ablanın elinde görünce ne dicemi bilemedim sustum abicim sizleri seviyoruz yolunuz bahtınız hep acık olsun sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay
İlhan bey bizim sırıtık oradamıydı,(papaz koyu)resimlerden gördüğüm kadarıyla çaycı muhittin dükkanı kapamış.Balık konusunda cömert bir koy orası ,bize sinarit kısmet olmuştu.Afiyet olmuştur muhakkak.
İlhan bey bizim sırıtık oradamıydı,(papaz koyu)resimlerden gördüğüm kadarıyla çaycı muhittin dükkanı kapamış.Balık konusunda cömert bir koy orası ,bize sinarit kısmet olmuştu.Afiyet olmuştur muhakkak.
Abi harikasın dicem odun ateşinde cay,manzara karşısında közde kahve akşama balık ooooo dicektim amaaa kayseride aracın köşesine sıkıştırdığım sopayı firdes ablanın elinde görünce ne dicemi bilemedim sustum abicim sizleri seviyoruz yolunuz bahtınız hep acık olsun sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay
Tunay-Tugay kardeşim, her şey güzel gidiyor, bir tutma işi hariç onu Avusturyalılar iyi beceriyor ben balıkla poz verdim, Ferhat çekti, değnek hiç bana düşmüyor yengen dik yokuşta elimden alıyor. Hatta Korsan koyunda cakiyi genç bayana işini görsün diye verdim, unutup 8 km uzaklasinca 2 teker motorla geri dönüp aldım. Kendinize iyi bakin sağlıklı sevgi ve saygıyla kalın.
İlhan Bey'de balıkçı'ya sorunca fotoğraftaki balığın balon balığı olduğu ve zehirli bir tür olduğu ortaya çıktı.
Ben de şimdi internetten bulduğum kadarıyla üreme döneminde bu balığın etinin zehirli olduğu, Ağustostan sonra ise, iç organlarının patlatmadan ayıklandıktan sonra etinin yenebileceğini ve çok lezzetli olduğu yazıyor.
Finike'de bugun hafa kapali hafif bulutlu,yarin biraz daha sicak,fakat maalesef Persembe gunu yagmur var.En iyi hava su an Mersin/Adana taraflarinda,oraya dogru yolunuz acik olsun,slml.Bizler 2 hafta evvel Macaristan
Finike'de bugun hafa kapali hafif bulutlu,yarin biraz daha sicak,fakat maalesef Persembe gunu yagmur var.En iyi hava su an Mersin/Adana taraflarinda,oraya dogru yolunuz acik olsun,slml.Bizler 2 hafta evvel Macaristan
Papazkoy dan sonra Finike bize çekilmez geldi, merkezden akan pis bir dere ve derenin agzinda balık avı bize çekici gelmedi. Tek hoşumuza giden parktaki Kauçuk agaclarinin haşmeti...
Gökliman daha güzel.