Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,520

Etiketler

Ynt: Kim Nerede?

Üç gündür Mordoğan- Manal Koyundayız... Deniz pırıl pırıl..

Manal Koyu.jpg

1995 in karlı bir kış günü yolumuz düşmüştü, Orhaneli'ne.. O zamanki T3 karavanımızda ısınmamızı elektrikli bir ısıtıcıyla sağlıyorduk ve elektrik gereksinimimiz vardı. Bize elektrik veren, kendileri yoksul, gönülleri çoook zengin bir aile, elektrik için ücret almak istemedikleri gibi, ertesi sabah kahvaltılık öte beri göndermişlerdi, aracımıza.. Allah selamet versin, hala içimiz titreyerek anımsarız, o aileyi....

egeli' Alıntı:
1995 in karlı bir kış günü yolumuz düşmüştü, Orhaneli'ne.. O zamanki T3 karavanımızda ısınmamızı elektrikli bir ısıtıcıyla sağlıyorduk ve elektrik gereksinimimiz vardı. Bize elektrik veren, kendileri yoksul, gönülleri çoook zengin bir aile, elektrik için ücret almadıkları gibi, ertesi sabah kahvaltılık öte beri göndermişlerdi, aracımıza.. Allah selamet versin, hala içimiz titreyerek anımsarız, o aileyi....

Aslında normali,olması gereken bu değilmidir?
Ben dahil bu günlerde böyle durumlarda karşılaşıldığında garipsiyoruz,garipsenen durum aslında bu olması lazım aslında.
Hadi kendimden geçtim,büyük kız da bu Ekim de evleniyor,7 yaşındaki ufaklığın geleceği nasıl olacak kimbilir?

10 Mayista ciktigimiz Belcika/Almanya/Fransa/Isvicre/Italya seyahatimizi 7 haftada tamamlayarak evimize donduk.Yol hazirliklarini
tamamlayarak Temmuz 9 de Turkiye'ye hareket var.Herkeze saglikli ve gonlunce seyahatler temenni ederiz.

Ercument Ozbek' Alıntı:
10 Mayista ciktigimiz Belcika/Almanya/Fransa/Isvicre/Italya seyahatimizi 7 haftada tamamlayarak evimize donduk.Yol hazirliklarini
tamamlayarak Temmuz 9 de Turkiye'ye hareket var.Herkeze saglikli ve gonlunce seyahatler temenni ederiz.

Ercument bey 9 Temmuzda almanya otobanından A61 den mi gecmeyi düşünüyorsunuz? yada otoban A57 denmi? ben iki otobanada çok yakın yerde kalıyorum eyer vakdiniz varsa 5 dakika tanışmak isterim.

sevgili dostlar sitemizi gezerken bir fikrim geldi ve dostların kendi şehirlerindeki karavancı arkadaşlarla kolay iletişim ve yardımlaşma için böyle bir topik açılması nasıl olur derim, biraz bakındım ama böyle bir yer görmedim bunu tüm iller için geliştirebiliriz. gittiğimiz yerde kimler var nasıl ulaşabiliriz vb tercihler için bilgilendirme merkezi
ilginize tşkler

sabahgüneşi merhaba,

Kim Nerede sabit başlıktır ve dileyen arkadaşlarımız bulundukları yeri yazarlar,sizde bu başlığı kullanabilirsiniz. Ancak Bursa'da
birkaç karavancı sıkça biraraya gelindiği sabit noktalar için başlık açmanız güzel olacaktır. Örnek İstanbul'da Maltepe Buluşmaları
başlığımız gibi. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76645.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR