Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,908
Ynt: Kim Nerede?

Cem haklı ben de böyle bir yükümlülüğe girmeyeyim,siz kendinizi kurtarın arkadaşlar ben nasılsa gideceğim,o halide bana yeter.

Etiketler

Yine Karadeniz yollarındayız...

Herkese selamlar....

[attachment=1]

Ülker&Yavuz

egeli' Alıntı:

Herkese selamlar....

[attachment=1]

Ülker&Yavuz

Karadeniz gezinizin keyifli ve huzurlu geçmesini, o taraflara tura çıkmayı düşünenlere de ilham kaynağı olmasını dilerim... (öhm benim gibilere yani )

))) evet Haldun u biraz daha tahrik edecek bir gezi olsun,contaları da yakmayacak kadar.

mayıstosböce' Alıntı:
))) evet Haldun u biraz daha tahrik edecek bir gezi olsun,contaları da yakmayacak kadar.

Dayı,

O değilde aklımda 2012 yazında bir Danimarka-Norveç-İsveç hamlesi var ki, daha tasarı halinde, eğer rota-bütçe uyumunu sağlarsam ciddi ciddi düşünüyorum...

Acaba bu konuda bir topik açsam mı? ???

İstersen aç; ağzının suyu akanlar olacaktır...

Cavid Sezen

[attachment=1]

Bende yeşil pasaport olsa, ayrıca 2 ay kadar vaktim de olsa 5 dakika durmam, hemen yola çıkarım. ;D

Haftasonu Çiğli'de Hava Kuvvetleri'mizin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılacak gösterilerde olacağız...

Herkese çok teşekkürler...

Selam ve sevgiler...

Ülker&Yavuz

egeli' Alıntı:

Herkese selamlar....

[attachment=1]

Ülker&Yavuz
Karadeniz gezimizi yapalı tam 5 yıl olmuş, hala tadı damağımızda! bizim için de biraz gezin

2 arkadaşım 2007 yılında karavanlarıyla bu geziyi yaptılar, tam anlamıyla muhteşem ama süre kısa olmamalı