Kilyos - Gümüşdere - Kısırköy Keşif Gezisi ( 4 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,021

Etiketler
Ynt: Kilyos - Gümüşdere - Kısırköy Keşif Gezisi ( 4 Ekim 2008)

çok güzel bir gezi olmuş. l200 çok güzel ama bencede vinç çok cıplak duruyor tanpon içine ve yukarıya gömülse daha iyi olurgibi suziki zaten tr de insanlara araziyi sevdiren diger araçların önünü açan bir markadır jeep te mütiş gözüküyor
abshell.gif

valla abiler çok güzel bi gezi olmuşş ayazağa ormanlarıda güzell bu arada ...yağmurdan sonra epiyi zorluyorrr...yaşaşın ok 144 :smiley:

Keyifli bir gezi yapmışsınız, Güzel kareler ve paylaşım için tşkler.

tarık... sahildeki dik çıkışın derecesini ölçmeye gidelim ;D merak edenler varsa herkez davetli

guzel bir gezi olmus arkadaslar. benim kilyosta 2 senem gecti. geziye giden arkadaslar muhtemelen dikkat etmislerdir gumusderedeki polis okuluna. oralari cok severim ama o zamanlar benim bi 4x4 üm yoktu sadece yürüyorduk sahilde :smiley:

kuroscu' Alıntı:
çok güzel kısırkayadaki duvarı sizde tırmanmışsınız bu gün bizde ordaydık tırmanış için
sanırım motorla tırmandınız o tepeyi...güzel ama motor ve o açı , fizik kurallarına aykırı geldiyor gibi geldi bana...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri