Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,905

Etiketler

Ynt: Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

geziniz çok güzel olmuş tebrikler.
öyle bi yerde duruyorum ki Rus ile Amerikan arasında iyice karıştı hatlar yani ::smiley: iki araç sahibindende fikir almak isterim.cherokee nin ağırlığı gücümü,Lada nın hafifliğimi avantaj sizce ? ???

paylaşım için teşekkürler, güzel gezi olmuş,

merhaba arkadaşlar güzel bir macera yaşamışsınız mustafa bey aracınız maaşallah çok güzel hazırlanmış güle güle kullanın benimde aynı araçtan var ve sizin aracınızı örnek alacağım rengimizde aynı tampon ve seleyi nerede yaptırdınız mümkünse birde maliyetini yazarasanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler mersin den selam

güzel, sade, kırıcı ve hasarlı bir gezi olmuş... geçmiş olsun... paylaşım için teşekkürler...

TUĞRUL' Alıntı:
merhaba arkadaşlar güzel bir macera yaşamışsınız mustafa bey aracınız maaşallah çok güzel hazırlanmış güle güle kullanın benimde aynı araçtan var ve sizin aracınızı örnek alacağım rengimizde aynı tampon ve seleyi nerede yaptırdınız mümkünse birde maliyetini yazarasanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler mersin den selam

:smiley: Arkadaşlar bizim araç lada, tampon fabrika çıkışı orjinal

vay vay vay kılıçlı cengaverleri süper olmuş geçmiş olsun ikinizede...faruk baba ne istiyosun bu akslardan yahu ;D

Güzel gezi olmuş, kırılan dökülenler için geçmiş olsun, paylaşımınız için teşekkürler.

Mustafa bey kusura bakmayın ben lacivert grand charoke yi sormuştum

Tuğrul bey bahsettiğiniz Grand Cherokee Faruk arkadaşımızdan önce Musa Arıkan arkadaşımızdaydı. Ön ve arka tampon ve sahra port bagajını kendisi yapmıştır. Hand made yani :smiley:

4 L' Alıntı:
en başta suzuki , xj vardı onlar nerde ?

Bu gezideki fotolar 2 aracın dönüş yolunda girdiği etaptır. İlk resimdeki araçlar geziye son vermiştir. ( benim araçtaki aks mafsalı sorunundan dolayı ).

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR