Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,949
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

Yemekten ve dinlenmeden sonra düştük yola. Eve giden yolu bulmak öyle pek de kolay olmadı..

173023.jpg

173533.jpg

174016.jpg

174026.jpg

174030.jpg

Etiketler
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ThnqCo9p0IE[/youtube]

Çamur ile sanatsal çalışmalarda bulunduk. Bilin bakalım sanatçı burada bize ne anlatmak istemektedir.
(Fren disklerinin çektiği çileyi düşünmek bile istemiyorum)

Hayatımızda böyle rezil bir zemin görmemiştik, iyi oldu bize..

Ve derken sona gelmiş bulunmaktayız.
Elbette macera hava karardıktan sonrada tam sürat devam etti. Ancak artık çekecek ne mecalimiz ne de pilimiz kalmadı..

182503.jpg

182623.jpg

182632.jpg

182635.jpg

Ve son olarak Atıl Kurt'un çaresiz çırpınışları ile bitiriyoruz..
8.000 devirde çalışan motorun çıkardığı o tiz ses için özür dileriz.. ;D

Derin ve Paralel bir not: Daha sonra, Atıl buradan rahatlıkla geçti.. ;)

Bir başka geziye, görüşmek dileğiyle..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h4es50AXkDI[/youtube]

H U D O F F = İ K İ "F" İ L E

;) ;D ;)

Arkadaşlar öncelikle beni arabasında misafir ettiği için selçuk abiye,başkana ve tabiki hepinize misafirperverliğiniz için teşekkür ederim,,hayatımda unutmayacağım bir tecrübe oldu,,araç alıncaya kadar size co-pilot olarak misafir olmayı isterim,,,,kısa sürede tekrar yeni bir parkurda buluşmak dileğiyle,,abi ne parkurdu bu ya hala vucudum ağrıyor :smiley:

Atılcım eline koluna yoruma saglık ne güzel yorumlar bunlar bide bana arıza demişsin acep o araç içinmiydi kendim içinmi ;D ;D

Dinçer eline emegine agzına saglık katılımcı arkadaşlara çok teşekkürler kazasız az hasarlı bi gezi daha bitirdik havaların ısınmasıyla beraber daha çok piknik agırlıklı gezilerde etkinliklerimiz devam edecek HUDOFF 2 F ile .

Hepiniz harikasınız. Gerçekten imrendim. İnşallah gönlüme göre bir araç alabilirim de ben de sizlerin arasına katılabilirim birgün.

Hayallerinizi ertelemeyin arkadaşlar dünya fani ölüm ani yapmak istediklerinizi yapın çünkü ben öle yapıyorum ;D aracı satılıga çıkarttım ama satılırsada fazla dayanamam hemen alırım bitane daha çünkü Hudoff cularla gerçekten bir aile olduk galiba 1 hafta görmesem özlüyorum ;D
HUDOFF AİLEM sizleri seviyorum :-*

guney_34' Alıntı:
Hayallerinizi ertelemeyin arkadaşlar dünya fani ölüm ani yapmak istediklerinizi yapın çünkü ben öle yapıyorum ;D aracı satılıga çıkarttım ama satılırsada fazla dayanamam hemen alırım bitane daha çünkü Hudoff cularla gerçekten bir aile olduk galiba 1 hafta görmesem özlüyorum ;D
HUDOFF AİLEM sizleri seviyorum :-*
Bizde seni seviyoruz .

[youtube]http://youtu.be/__WizPpsc8Y[/youtube]

Videodamı sıkıntı benim pc demi yoksa ? acılmıyor .

limankalesi' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle beni arabasında misafir ettiği için selçuk abiye,başkana ve tabiki hepinize misafirperverliğiniz için teşekkür ederim,,hayatımda unutmayacağım bir tecrübe oldu,,araç alıncaya kadar size co-pilot olarak misafir olmayı isterim,,,,kısa sürede tekrar yeni bir parkurda buluşmak dileğiyle,,abi ne parkurdu bu ya hala vucudum ağrıyor :smiley:
Aracımda senin gibi bi co pilota her zaman yer var

iyi bir gezi oldu. hasar raporu cıkarırsak

atıl kurt..............marş ve aks keçesi
cj 7 ...................ateşlemeyi kesti
ayberk...............ön tamponu ve çeki demirini kaybetti ve en kötüsü strap kirlendi
disko 1 ..............marş ve su aldı ve en kötüsü etap başında vincini kaybetti
reis ....................kapıdan su aldı
defendır..............şanzıman kitledi
kare kasa ..........arka camı kaybetti

böyle bir parkurda 27 ile 31 inç lastikli 10 araç için makul seviyede

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR