liveistodie
Ana Kamp
Bugün içimden kıbrıscıkı tanıtmak geldi, uzun uzun yazayım istedim.en baştan başlıyorum. bolu merkeze atanan gezgin bir polis memurunun kıbrıscıkta yoluna devam etmesiyle başlar ve şöyle devam eder.
beypazarına 54 boluya 65km sebene 40 km uzaklıkta 2600! nufusu varsayılan ilçelikten düşmek üzere olan bir ilçe(köy)dür.kendi köyümde günde bir araç oldugundan dedim köy diye. ankaraya perşembe günleri hariç hersabah 8de bir araba gider ve kışın 3 de yazın 4 de beypazarından geri döner.boluya ise hergün gider gelir bir araç neticede bolunun ilçesidir boluya uzakta olsa! köroğlu zirve bu ilçeden yapılmaktadır.dağ evleri vardır 10 adet günlüğü ev başına 70tl dir.
köroğlu zirve öncesi yada sonrası konaklama tercih edilir. ilçemizde yeni lpg satışı başlamıştır.2 benzinlik var.3 bakkalımız var lokantamız var bir ptt bir tek ziraatbank şubesi olup başka bir bankanın atmsi bile bulunmamaktadır. örneğin canınınız pizza çekti yiyemezsiniz efendim.66 km uzağa araç bulursanız gidersiniz.
doğası güzel mi? merkezde değil, allah buraya taş yağdırmış sanki ama boluya yada beypazarına giderken muazzam bir güzelliği var. boluya giderken seben gölü mesela kıbrıscıka 30km uzakta
yada gölcük
50km uzağımızda, beypazarı tarafında ise
karagöl var.
8 aydır görev yaptığım bu ilçede kartal,akbaba,geyik
doğası güzel mi? merkezde değil, allah buraya taş yağdırmış sanki ama boluya yada beypazarına giderken muazzam bir güzelliği var. boluya giderken seben gölü mesela kıbrıscıka 30km uzakta
8 aydır görev yaptığım bu ilçede kartal,akbaba,geyik