arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 18 Haz 2009 #17 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım % 99 eh işte
wanted gezki kendini bulup kendin olasın Mesajlar 434 Tepkime Puanı 0 Yer ist/trabzon 18 Haz 2009 #18 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım çok güzel sağ olun dünya olanı bekliyorummm[attachment=1]
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım çok güzel sağ olun dünya olanı bekliyorummm[attachment=1]
heravos Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 10 Tem 2009 #19 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım Eğlenceli ve öğretici. %100 başarı için kendimi tebrik ediyorum
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım Eğlenceli ve öğretici. %100 başarı için kendimi tebrik ediyorum
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 25 Ağu 2009 #20 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım %98
voxipera Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 0 25 Ağu 2009 #21 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım çok güzelmiş gerçekten. ben de %97 yaptım. daha kötü yaparım sanıyodum
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım çok güzelmiş gerçekten. ben de %97 yaptım. daha kötü yaparım sanıyodum
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,391 Tepkime Puanı 519 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 26 Ağu 2009 #22 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım Karaman ve İstanbul'dan başka şehirleri de bulabildin yani?
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım Karaman ve İstanbul'dan başka şehirleri de bulabildin yani?
safari2000 Kamp II Mesajlar 310 Tepkime Puanı 1 Yaş 58 Yer ERZURUM 26 Ağu 2009 #23 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım sedat bey gümüşhane ye giresun yazıyor giresuna da giresun yazıyor %99 da kaldım bu yüzden acaba hata benim pc demi var bakarmısınız
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım sedat bey gümüşhane ye giresun yazıyor giresuna da giresun yazıyor %99 da kaldım bu yüzden acaba hata benim pc demi var bakarmısınız
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,391 Tepkime Puanı 519 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 26 Ağu 2009 #24 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım Ben daha önce %100 çözmüştüm. Şimdi tekrar baktım Gümüşhane'ye "Gümüşhane", Giresun'a da "Giresun" yazıyor
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım Ben daha önce %100 çözmüştüm. Şimdi tekrar baktım Gümüşhane'ye "Gümüşhane", Giresun'a da "Giresun" yazıyor
simyaci i m not superman Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbuL 26 Ağu 2009 #25 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım oyun suppeeerrr ...
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 26 Ağu 2009 #26 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım 15 yıldır memleketi dolaşıp da hala 2 ilin yerini karıştırdım ya...
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım 15 yıldır memleketi dolaşıp da hala 2 ilin yerini karıştırdım ya...
voxipera Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 0 26 Ağu 2009 #27 Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım yol' Alıntı: Karaman ve İstanbul'dan başka şehirleri de bulabildin yani? Genişletmek için tıkla ... çok ilginç değil mi sedat bey! oysa kromozomlarıma baktırmıştım. XX 'ti ama yine de başka şehirleri de bulabildim
Ynt: Keyifli Bir Oyun; İllerimizi Bulun Bakalım yol' Alıntı: Karaman ve İstanbul'dan başka şehirleri de bulabildin yani? Genişletmek için tıkla ... çok ilginç değil mi sedat bey! oysa kromozomlarıma baktırmıştım. XX 'ti ama yine de başka şehirleri de bulabildim