Helal olsun Türkiyede heryere gidilmiş ama tam gidilemeyecek yerler kalmış. Çok sevinmiştim Siirti eklerim diye ama kesişme noktasına gidişim olur dönüşüm olmaz :S Siirtte yaşıyorum ve kesişme noktası ulaşılması neredeyse imkansız. Tehlikeside cabası tabi.yol' Alıntı:Aşağıdaki adresten hem daha fazla bilgi alabilirsiniz hem de Türkiye'de bulunan kesişmeleri inceleyebilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse, bu dünya çapında oynanan bir oyundur. Kesişme dediğimiz enlem ve boylamların üst üste bindiği 0 noktalarının GPS cihazıyla bulunması ve fotoğraflanmasıyla o kesişmeyi www.confluence.org adresinden kaydettirebilirsiniz.
http://confluence.org/country.php?id=26
Siirtteki kesişme noktasına yakın tarlalar var. Meskun yerlere benziyor. Kimse gitmemiş. İlginç.Ynt: Kesişmeler Ne Demek?
Helal olsun Türkiyede heryere gidilmiş ama tam gidilemeyecek yerler kalmış. Çok sevinmiştim Siirti eklerim diye ama kesişme noktasına gidişim olur dönüşüm olmaz :S Siirtte yaşıyorum ve kesişme noktası ulaşılması neredeyse imkansız. Tehlikeside cabası tabi.