Kerpe'de çadır kurmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hndnz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,751

hndnz

Ana Kamp
Merhaba
Kerpe'de sahile yakın bir bölgede yada ormanlık bölgede çadır kurmak istiyoruz.kamping alanı istemiyoruz.lütfen ücretli alanları önermeyiniz.

Acaba jandarma yada polisin sorun çıkarmadığı yerler nereleridir kerpede? toplu tasımayla gideceğimiz için yer değiştirmemizde sıkıntı olacak.o sebeple güncel bilgi verebilecek arkadasların cevaplarını bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Kerpe'de çadır kurmak

Selamlar.Geçen haftalarda yaptığımız Kerpe kampımızdan bilgi ve görselleri paylaşmak isterim.Belki size yardımcı olabilirim.Öncelikle Kerpe Bağırganlı arasında çok güzel irili ufaklı koylar bulunmakta.O yöne toplu taşıma aracı var mı bir bilgim yok.Ancak özel araçla gidilirse çok güzel yerler bulunabilir.Biz Eski Kerpe diye adlandırılan yerde kamp yaptık.Hafta içi olması nedeniyle tenhaydı.Polis ve jandarmada görmedik.Gayet güzel bir kamp yaptık.

Eski Kerpe.PNG

_MG_0509 (Custom).JPG

_MG_0510 (Custom).JPG

_MG_0516 (Custom).JPG

_MG_0514 (Custom).JPG

Fotoğraflar gerçekten çok güzel, ellerinize sağlık. Kandıradan kerpeye minibüsle geçeceğiz. Anladığım kadarı ile gösterdiğiniz bölge kerpe ayrımından 2,5 km solda içerde kalıyor, doğru mudur hocam?

Bir de, burası aynı zamanda pembe kayalar diye adlandırılan bölge oluyor değil mi?

Evet,bu bölge Kandıra-Kefken yolundan gidildiğinde Kerpe yol ayrımından 2,5-3 km sol tarafta kalıyor.Yalnız burası pembe kayalar değil.Pembe kayalar Kefken,Koğanavzı mevkiinde.Cebeciye daha yakın bir yerde.

Cebeci'yi keşfetme imkanınız oldu mu acaba?
Çadır-kamp alanı açısından en iyi bölgedir denilmiş. Fotoğraflarından anladığım kadarı ile ücretsiz gibi algıladım. Bir bilginiz var mıdır?

Teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz bilgiler ve eklediğiniz fotoğraflar aydınlatıcı oldu.
Gitmek nasip olursa, dönüşte gözlemlerim ve fotoğraflarımla ben de eklemeler yapacağım konuya.

İyi akşamlar.

Merhaba ben de şu anda kerpedeyim, (kamp olarak değil ama ;D)

Şu anda yollar yapılıyor, sokaklar biraz tozlu ve kirli. Şu anlık önermem gibi

Onun dışında kerpede sahile 5 dk uzaklıkta paralı bir kamping alanı var. En son baktığımda sıcaksu duşluklar, tvli ortak kullanım odası vardı.

bundan başka nerede kamp yapılır bilmiyorum. toplu taşımanın gitmediği yerde ormanın içinde denize yakın kayalıkların arkasında yer bulabilirsiniz,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,934
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR