Ynt: Kerpe
Kerpe ile tanışmam 1996 nın yaz tatili başında oldu.. Ailem sezonluk pansiyon tuttu.
Yaş 21.. ne işim var dedim benim burada. barlar 12 de kapanır(zaten 1 tane vardı ;D ) disko desen yok.. saat 1 den itibaren ses yok kasabada.. dedim bu yaz bitmeyecek..off of...
bir iki gün sonra sabahları uyanamayan ben erkenden uyanmaya başladım,hemde dinlenmiş olarak..
deniz desen upuzun sahil eğer kumdan girmeyi seviyorsan,ha yok extreme olayları severim ben atlarım zıplarım diyorsan kayalıklara gidiyorsun. atlıyorsun taştan tepeden..
başka bir sabah ormanı keşfettim..ormandan giden patika yolla Miço koyu diye bir yere geçmeyi öğrendim.
Serde var biraz serserilik.1 hafta içinde kasabanın yerlileri vede misafirleri dahil tanışmış pek çok arkadaş edinmiştim.
Tam 90 gün kaldım Kerpede o yaz. Hiç şehre gitmeden..Ve ben hayatımda ilk kez gerçekten tatil yaptım.
Erken yattım,erken kalktım,bütün gün yürüdüm,yüzdüm..Zenci gibi oldum karadeniz güneşinde.
O zaman daha pahalıydı gıda olarak. Bu yaz gittiğimde herşeyin epey ucuzlamış olduğunu gördüm.
Bu yaz 2 kere gittik.Rottlarımızla.. çadır kurduk,kamp yaptık. Kerpe ye girişte sol yoldan devam ederseniz çadır kurabileceğiniz alanlar var.Tavsiye ederim. Hele ki köpeğinizle gidiyorsanız ve oteller size köpek almıyoruz diyorsa
Bu yaz Kerpe den kamerama yansıyanlar;