Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyazkerim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,205

beyazkerim

Yeni Üye
Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621
05533421916
yurtdısından getırıldı
az kullanıldı
alındıgında 445 usd odendı
500 tl vermeyı dusunuyorum az da olsa bıraz pazarlık yaparım
05533421916
antalya kas kalkan

$(KGrHqV,!iUE+Qn0NpCQBP9SuEzbLg~~60_57.JPG

Etiketler
Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621

Vodafone Smart Tab 10 ile takas düşünürmüsünüz? Saygılar...

Ynt: Kenwood TM-641A Triband VHF UHF 220 Mhz Ham Amateur Radio Transceiver TM 621

ptt kargo ile kapıda ödemeli olabilirmi almayı düşünüyorum.

takas dusunmuyorum
ptt konusunda benım bulundugum yerde sadece ptt hesap ıslemlerı burosu var eger olurda pazartesı merkeze kasa gıdersem gonderebılırım aras kargoya sorum yanlızca anlasmaları fırmalara yaptıklarını belırttıler telefonunuzu bırakırsanız pazartsı ınersem gonderımde bulunurum ama gec gelırse bana kızmayın saygılar

Sağlık olsun. Hayırlı satışlar diliyorum...

Yazımın en altında isim ve telefon bilgilerim var oradan ulaşabilirsiniz kargoylada olabilir aras yurt içi farketmez
saygılar.

ptt nın dısındakı kargolar bu ısı odemelı olarak sahıslara yapmıyor telınızı kaydettım su an teknedeyım pazartesı veya salı arıycam sızı gonderecem

Telefonla arıyorum sizi açmıyorsunuz.Cihazı ciddi olarak almak istiyorum uygun görürseniz kargo ile göndererek cihaz elime geçtikten sonrada ödeme yapmak mümkün ise almak isterim.

teknede oldugumdan duymayabılıyorum dedıgım gıbı eger ınebılırsen kasa salı gunu gonderecem cıhazı arıycam sızı

Herhangi bir gelişme yok site yöneticisini uyardım. Umuyorum gerekeni yaparlarda arkadaşlarımız madur olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR