Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vkamil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,432
Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

masanın ayarlanması (ustamıda kahve ile motive ettim)

IMG_20140610_145600.jpg

Etiketler

bugün eşimin döşemecinin yaptığı iş çok içine sinmemişti bizde hanımla birlikte perde ve eteklerde yeniden düzenleme yaptık şimdi daha hoş oldu eşim şimdi beğendi

bugün internetten aldığım ceplik geldi araca monte ettim bir çok malzemeyi toparlayacağını düşünüyorum

Hayırlı olsun...Temennim kısa zamanda hayalinize kavuşup, gezilerinize başlamanızdır. Esen kalın.

Zevkli bir dokunuş olmuş. Güle güle kullanın. Ceplik için internet adresini verebilir misiniz?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayın mehmet ali birsen gittigidiyordan aldım link aşağıda

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/24-cepli-kapi-arkasi-cok-amacli-esya-organizeri-100660115

sayın egean ilk gezimizi ve aracın testini yaptık eksikliklerini hissettiğimiz malzemeleri tamamlıyoruz iyi dileğiniz için teşekkürler

sayın yugun teşekkürler bende sizin gezilerinizin takipçisiyim ..........

Elinize saglik, guzel gunlerde kullanin. Ayni aracdan yillar once bende bir mikro kamper yapmistim fakat cok kullanma firsati bulamadan sattim. Ben karsilikli oturma grubu, acilinca komple yatak olacak sekilde yapmistim. Bu sekilde 120 cm eninde bir yatak oluyordu. Sizin yataklar biraz kucuk geldi gozume ama siz sigabiliyorsaniz sorun degil. Size iyi geziler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR