Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - (metin0035)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin0035 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,625

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - (metin0035)

Ben yazmamışım hiçbirşey. Çok yazık olmuş. Çok utandım şimdi. :-[ :-[ Çok keyifli bir araca benziyor. Güle güle kullanın diyeceğim ama çok da zaman geçmiş. Yeni değil artık. Nasıl affettireyim kendimi :-[

Sayın Ramazan bey teşekkürler.Ben bu WW T3 ile uğraşırken çokj büyük bir keyif alıyorum.Aracın möblesini ben kendim yaptım.Ocak tüp musluk evye buzdolabını monte ettim.LCD tv aldım.19 inç büyük tavana kapanan bir ayak yapıp monte edceğim.Bugün de seyyar WC aldım.Praktikerden 119 TL ye Ayrıca yan sürgülü kapı üstüne tente yaptırdım.Şimdilik bukadar SEVGİ ve SAYGILAR.

Sayın Orsaalabanda CEM bey İlginize teşekkürler.Bende sizin mini cik van nınıza çok sevindim.Gerçekten çok güzel ve size hitap eden bir can yoldaşınız olmuş.Tebrikler ve iyi geziler diliyorum.Sağlıklı ve mutlu günlerde size eşlik etmesi dileği ile.Sevgi ve saygılar Mutlaka bir yerlerde bir zaman görüşmek tamennisi ile....

Sayın Bayar ve Necdet 41 ilginize teşekkürler.Necdet beyin dediği gibi Praktikerde ben KARŞIYAKA/İZMİR den aldım.Sadece laplaya marka 119 tl lik mevcut .Başka yok bu mağazada.Sevgiler saygılar.

Metin ağbi güle güle kullan güzel olmuş ellerinize sağlık

Sayın Levent bey ilginize teşekkür ederim.Sevgiler saygılar .Beğendiğinize sevindim.Biraz basit Motorhome oldu ama beni imalat aşamasında hem oyaladı hemde zevk verdi.Dahası meslek ve sanat öğretti.Ne zamandır hevesim vardı.WW T3 aldım.Vize zamanı gelince ;tabi zaman içersinde içini mutfak möble sini yaptım.Mk Müh . çizim yaptırıldı Yatak kanepe mobiyacıya yaptırıldı.Ve vizeden geçip ruhsat 26 -Şubat-2009 da çıkarıldı.Tabiki amacım ve hedefim büyük bir motopkaravan.ALLAH nasip ederse.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.Tüm doğa sever dostlara selam.

Sevgili dostlar benim WW T3 için arkaya scoter taşıma platformu yapmak istiyorum ,yardımınıza ihtiyacım var .Şekil ve şama olarak vede çalışma şeklini açıklamalı gösterme olanağı olan varmı?Yine sürgülü kapı ve karşı sındaki bölüm yani yan camlar sabit .Bu camları sürgülü cam yaptırma olanağı varmı?.Birde üst tavan sonradan açtırılabilirmi?Orjinal T 3 makaslı açılır tavan bulunabilirmi?Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILARIMLA.

ÖZDAL BEYİN MYCAMPER SİTESİNDE SCOOTER TAŞIMA APARATINI ETRAFLICA ANLATMIŞTI.
SİTE HALEN FAALSE ORADA BULABİLİRSİNİZ.

http://www.anakamp.org/mycamper/myc_sctr_nasil_tasinir.html

Metin ağbi burada satılık bir tavan var bir bak istersen işini görürmü
http://www.sahibinden.com/t-2_westfalia_orjinal_tavan-28WQQaXQQ14421055WQQpXQQdisplayitem

Metin abi aracınızı güle güle kullanın.Gönlünüze göre daha büyük araçları yaparsınız inşallah.

Fatih bey öncelikle hoşgeldiniz.Teşekkür ederim.Benimde hedefim Sitede Mehmet ağbi Mehmet ORBAY gibi bir motokaravan imal etmek.Kendi aracımı kjendim yapmak istiyorum.Sitede daha çok yetenekli motokaravan imalatı yapan kardeşlerimiz var ve bizlere çok iyi bir rehber oldular.Y KAMAS,F ŞİRİN,Y.YAYBEK,C.ORSABLANDA,K.AKÇA ve daha çok kişiler beni bu siteye bağladı.Adını saymadığım bir çok değerli tecrübeli kampçı ve motokaravancı arkadaş ve ağbilerimiz var .Sevgi ve saygılar .MUTLULUKLAR.

sevgılı metın kardesım.
yazında ısm gemıs ve benım yapmaya calıstıgım ugrasıyı kendıne ornek aldıgını belırmıssın. valla ne yalan soyleyeyım bır haylı gurulandım ,daha bır dık durmaya basladım.(bu ıse baslıyalı hafıf kamburum cıktı da). sagol kardesım benım calısmalarımı bıre bır goren tek kısısın . senın gozunde bu kadar begenını kazanmıssam , yaptıklarımın begenılebılecegı guvenımı arttırdı. bılemıyorum artık kendım bıraz fazla detaycı oldugumdan olsa gerek, bazı bolumlerı daha ıyı ımkanlarda daha genıs bır yerde daha elveerıslı alen edevatla , en onemlısı bır 10 yıl oncesı olmalıydı dıye cok hayıflanıyorum. ne yapabılırım kı kısmet bu gune ımıs . arada bır bır de su belım verıstırmese bu kadar uzatmayabılırdım belkı. elden ne gelır. saglık olsun metın kardesım. benım iş bıtsın sonrada senınkıne baslarız .bu tutkuya ne kadar onem verıp ne kadar baglandıgını bılıyorum. eger sende bu azım ıstek ve arzu oldugu muddetce ben ınanıyorum kı bır gun ıstedıgın karavana kavusacaksın,. en ıcten dılegım bu dur.
saglıklı gınler dılerım. aılen ıle bırlıkte hep mutlu olun .hosca kalın. mehmet.

Sevgili MEHMET ağbi ne diyebilirimki AHHHH AHHHHH .İNŞALLAH bende sahip olabilirim.Elimden geleni yapacağım.Ama hep derler ya imkanlar ve durumlar ne getirir ne götürür.Hayallerimi süslüyor ve hedefim aklımdaki motokaravan.Önce sağlık sonrası koolay. Çalışmalarında başarılar diliyorum.Tüm doğasever dost ve insanlara herşey gönlünce yaşaması ve sahip olması dileği ile SEVGİLER ,SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON MESAJLAR

SON KONULAR