Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - (metin0035)
sevgılı metın kardesım.
yazında ısm gemıs ve benım yapmaya calıstıgım ugrasıyı kendıne ornek aldıgını belırmıssın. valla ne yalan soyleyeyım bır haylı gurulandım ,daha bır dık durmaya basladım.(bu ıse baslıyalı hafıf kamburum cıktı da). sagol kardesım benım calısmalarımı bıre bır goren tek kısısın . senın gozunde bu kadar begenını kazanmıssam , yaptıklarımın begenılebılecegı guvenımı arttırdı. bılemıyorum artık kendım bıraz fazla detaycı oldugumdan olsa gerek, bazı bolumlerı daha ıyı ımkanlarda daha genıs bır yerde daha elveerıslı alen edevatla , en onemlısı bır 10 yıl oncesı olmalıydı dıye cok hayıflanıyorum. ne yapabılırım kı kısmet bu gune ımıs . arada bır bır de su belım verıstırmese bu kadar uzatmayabılırdım belkı. elden ne gelır. saglık olsun metın kardesım. benım iş bıtsın sonrada senınkıne baslarız .bu tutkuya ne kadar onem verıp ne kadar baglandıgını bılıyorum. eger sende bu azım ıstek ve arzu oldugu muddetce ben ınanıyorum kı bır gun ıstedıgın karavana kavusacaksın,. en ıcten dılegım bu dur.
saglıklı gınler dılerım. aılen ıle bırlıkte hep mutlu olun .hosca kalın. mehmet.