RamizDAYI Kimsin sen? Şüphesiz; sen, sen değilsin.. Mesajlar 419 Tepkime Puanı 331 Yer Ankara 28 Ağu 2023 #881 Tertemiz olmuş gerçekten. Güle güle kullanın. Benim Vianoda da aynı sorun var. Kronik problemi bu araçların. Bir fırsat bulursam bende boyatacağım. Hatta komple boyatmayı düşünüyorum.
Tertemiz olmuş gerçekten. Güle güle kullanın. Benim Vianoda da aynı sorun var. Kronik problemi bu araçların. Bir fırsat bulursam bende boyatacağım. Hatta komple boyatmayı düşünüyorum.
TA2RX Müzmin öğrenci Mesajlar 2,556 Tepkime Puanı 620 Yaş 64 Yer Yalova Web www.tcswat.org Telsiz Çağrı Kodu TA2RX 28 Ağu 2023 #882 RamizDAYI' Alıntı: Sanırım sadece tavanı boyattınız. Rica etsem araç boya maliyetinin ne kadara mal olduğunu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Boyacı tanıdık işi yaptığı için fiyat vermem doğru olmaz. Ama yakındaysanız uğrayarak, değilseniz fotoğraf göndererek yaklaşık maliyet sorabilirsiniz sanırım.
RamizDAYI' Alıntı: Sanırım sadece tavanı boyattınız. Rica etsem araç boya maliyetinin ne kadara mal olduğunu yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Boyacı tanıdık işi yaptığı için fiyat vermem doğru olmaz. Ama yakındaysanız uğrayarak, değilseniz fotoğraf göndererek yaklaşık maliyet sorabilirsiniz sanırım.
RamizDAYI Kimsin sen? Şüphesiz; sen, sen değilsin.. Mesajlar 419 Tepkime Puanı 331 Yer Ankara 28 Ağu 2023 #883 . Son düzenleme: 12 Kas 2023
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 490 Yer maltepe gurubu 5 Eyl 2023 #884 Güle güle kullanın, benim araç da antenin arkası ve kaput üstünden soyulmaya bu sene başladı