Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Bally'yi sökmeyi denedim. Selülozik tiner gerçekten de çıkarıyor. Ama o kadar çok emek istiyor ki küçük bir denemeden sonra vazgeçtim ve aracı boyaya gönderdim. Yan yüzeyde bir sürtük, arka kapıda bir göçük vardı. Onlarla beraber içini de halledecekler. Masraf bitmiyor, bitecek gibi de görünmüyor. Allah'tan önümde 3-4 sene var, yoksa yanmıştım.
Neyse, benim sizlere akıl danışmak istediğim bir başka konu var. Yan duvarların taşıyıcı profilleri oldukça kalın. Dolayısıyla aracın bel hizasındaki kısmı, diğer taraflara kıyasla yaklaşık 10 cm daha geniş. Fikir kimindi şu an hatırlayamadım, ama uzun boylu olanlar için bu kısmın da yatağa dahil edilmesi üzerine bir mesaj okuduğumu hatırlıyorum. Şu an kafamdaki tasarım, bu kısımları izolasyonunu yaptıktan sonra (pencere içi gibi) kendi başına kaplamak. Yani iç kısma (dikmelere de yandan vidalanacak) bir karkas yapıştırmak ve kontraplağı bunun üzerine monte etmek. Bu durumda dikmeler görünür vaziyette olacak (Belki diğer taraflarla beraber kaplanabilir.) Yatay profil yatağın taşıyıcı elemanlarından biri olarak da kullanılabilir diye düşünüyorum. Aynı yaklaşımla, üst taraftaki yatay profiller, tavan dolaplarının bir kısmının yükünü almak için de kullanılabilir kanısındayım.
Şimdi soru şu: Bu tür bir yaklaşımın getirileri ve götürüleri ne olur? Örneğin aracın (kasanın) kendi iç taşıma kuvvetlerini ne kadar bozar?, vs.
Sevgiyle,
BKA