Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sn . Barbaros bey , merhaba.
Yazılarımı okumuşsunuz ve coşku edinip hem karavancı olmaya hem de bu işi kendiniz yapmaya karar vermişsiniz . Ben çok memnun oldum . Dileğim kolayca üstesinden gelir , aynı hayallerinizdeki gibi bir karavanınız olur. Biz de sizler ile yollarda karşılaşıp sizleri tanımakdan mutluluk duyarız.
Sizlere aileniz ile birlikte saglık ve mutluluklar dileriz . sağlıcak la kalın. Selamlar.
mehmet_mtrs' Alıntı:
Sn . Barbaros bey , merhaba.
Yazılarımı okumuşsunuz ve coşku edinip hem karavancı olmaya hem de bu işi kendiniz yapmaya karar vermişsiniz . Ben çok memnun oldum . Dileğim kolayca üstesinden gelir , aynı hayallerinizdeki gibi bir karavanınız olur. Biz de sizler ile yollarda karşılaşıp sizleri tanımakdan mutluluk duyarız.
Sizlere aileniz ile birlikte saglık ve mutluluklar dileriz . sağlıcak la kalın. Selamlar.
Değerli Mehmet Bey.Bir ay diyende,geçti dört ay.Bir yerlerde olduğunu düşünebiliyorum,ama yerinizi tahmin edemiyorum.Şuan Boz dağ Gölcük'teyim.Hayal kırıklığıyla beraber idare eder diyerek bu akşam kalıyorum.Hafta sonu İzmir'den güneye doğru devam etmek istiyoruz.Sevgiler.
Adil05' Alıntı:
Değerli Mehmet Bey.Bir ay diyende,geçti dört ay.Bir yerlerde olduğunu düşünebiliyorum,ama yerinizi tahmin edemiyorum.Şuan Boz dağ Gölcük'teyim.Hayal kırıklığıyla beraber idare eder diyerek bu akşam kalıyorum.Hafta sonu İzmir'den güneye doğru devam etmek istiyoruz.Sevgiler.
Benim için de degerli Adil bey.
Ne deseniz haklısınız sevgili kardeşim . Bu sene bütün engeller bize nazire , el ele tutuşmuşlar etrafımızı sarmışlar . İnanırmısınız bir fırsat kolluyoruz . Bir yolunu bulup kıracagız bu çemberi . Yine yalancı çıkmak istemem , ama bu defa bu pazar günü gibi orta anadolu yollarına kıracağız dümeni. Malum eşim Eskişehirli . Geze geze (Turgutlu -Sardes , Kula-evleri-karadag-peribacaları , Kütahya-tam söyleyemiyorum- Aizonai , Daha ne bileyim neresi gelirse önümüze ) gidecegiz yollarda. Hanım köyde de biraz molamız olur . Mevsim elverdikce gezip tozup , olmadı der kırarız dümeni bir daha , bizim elimizde degilmi . Güney bizim sevgilimiz zaten . Bir bakarsınız soluğu almışız oralarda . Yine de kısmet diyoruz ve tahtaya vuruyoruz . Haberdar olursak yolunuza çıkar az bir hasbihal etmek isteriz gonülden . Ve de memnun olur keyf de alırız.
Bizden size selamlar.
ben bişey anlayamadım bu alkoven karavan konusu 2009 daaçılmış bitişi 2014 şimdibu karavan yapımı 5 yıl mı sürdü konunun tam olarak neanlattığınıda anlayamadım ????
Allah Rahmet eylesin,
Mehmet ağbi çok iyi bir insandı,
sohbeti, misafirperverliğiyle kalbimizde taht kurmuştu,
Bu formun çınarlarını bir bir kaybediyoruz,
Başımız sağolsun.