Mehmet Bey,Eşinize acil şifalar diliyoruz.Sayfanıza bugün girebildim.Akdeniz gezisinde idim(22 Şubat,25 Mart)internetim yok.Özür diliyorum.nice güzel günlere.Sevgilerle Meryem ve Adil.mehmet_mtrs' Alıntı:Üfffff . Nasıl da atlamışım.
Üç ay olmuş neredeyse . Gerçekten kusuruma bakmayın , biliyorsunuz teyzenizin ameliyat sonrası tatilimizi bir kesip - bir yeniden başlatırken bu yıl epeyce bir baş dönmesi yaşadık.
Degilse benden beklemessiniz degil mi ? Kesinlikle cevapsız bırakmazdım genç adam lar (Tarık + Tarık evlatlarım). Yazdıklarınız ve eklediğiniz resimler için çok teşekkür ederim .
Tabi-ki yine Likya yolu cıvarlarında dolaşacagız . Yine karsılaşmayı biz de çok isteriz . Samimi bulduğumuz iltıfatlarınız için de her ikinize de çok sagolun.
Sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz.
yburalpdi' Alıntı:bu söze katılıyorum ,
Mehmet ağbi kolay gelsin, ha gayret az kaldı
ata_yasmak' Alıntı:Mehmet hocam karavan yapım hikayenizi okudum ve çok etkilendim.Umarim hala ilk andaki gibi mutlu ve heyecanlısınızdır.Ben sizin kadar teknik bilgiye sahip olmadığım için karavan yaptıracağım.Tekrar tebrikler.Saygılar
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Bey,şuan nerelerdeyiz? Ben Malatya dayım.İstikamet Sivas,Tokat Amasya.sevgiler.mehmet_mtrs' Alıntı:Adil bey ,
Bizler iyi dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. Ne güzel bir gezi yapmpşsınız . Kısmet olursa biz de bir dahaki kış'ı oralarda geçirmeyi düşünüyoruz . Kısmet'se .
Biz de size saglık dileklerimiz le selamlarımızı gönderiyoruz.
Rûziye - mehmet.
Ufuk bey.
Saglık dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Bizler de sizleri tanımayı isteriz . Sizler ve bizler yollarda oldukca umarım karşılaşırız ve doyumsuz sohbetlerimiz olur.
Sağlicakla kalınız.
seyyah54' Alıntı:Mehmet bey güle güle kullanın.Karavancıda olanın diğerine hep faydası olmuştur.