buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
en güzeli hem gezersin hem yaparsın Mehmet ağbi, seni böyle mutlu görmek beni sevindirdi, mutluluğunuz daim olsun tekerinize taş değmesin bol bol gezin inşaallah, selamlar
mehmet_mtrs' Alıntı:Levent (buralpdi) kardeşim.
Ruhsata (motor karavan) yazdırmışım , daha çalışırmıyım hiç. ;D Zaten canım da istemiyor . Aslında gözüme takılan bir cök pürüz olsa da siz dpstalarım demedinizmi ? " boş ver okadar inceleme" diye. ;D ben de öyle yapıyprum . Yengen içinde debelenip duruyor "hangi perde nereye yakışır" diye kafasına göre takılıyor. Bu arada selamın için sagolsun bizden de selam söyle diyor. Her akşam hayal kurup aklımıza ne geliyorsa tıkıştırıyoruz içine karavanın. Yakında (15 mayıs gibi) yollara dökülecegiz insallah. Arkasından da ilk olarak Taraklı organizasyonuna katılmayı düşünüyoruz. Kim bilir daha sonrası da biraz daha o bölgelerde eş dost ziyaretleri yapmak var aklımızda. Kalanları mı ? Yolda belde canımız sıkıldıkca yaparız bir şeyler. Takım çantası ve bir takım boya cila fırcaları aldık yanımıza.
Saglıklar, selamlar.
en güzeli hem gezersin hem yaparsın Mehmet ağbi, seni böyle mutlu görmek beni sevindirdi, mutluluğunuz daim olsun tekerinize taş değmesin bol bol gezin inşaallah, selamlar