Sedat bilgen bey.
Zaten hepimiz bu sevdaya gönül verenler olarak bir yolunu bulup karavan sahibi olmaya çalışıyoruz . Siz de bizim gibi yaparsanız sizin de bir karavanınızın olması bizleri de mutlu eder .Hepimiz burada dört elden fikirlerimizi ve yardımlarımızı sunarız size . Olmadı elınizden gelmiyor olsada en azından nereden başlayıp neler yapmak gerekliliklerınde de yardımcı olmaya çalışırız. Genel konular başlığı altında " tanışma" bölümünde kendinizden bahsederseniz daha anlaşılır olabilir.Bizi okuyun , izleyin , yazın pişman olmayacaksınız.
Teşekkürler.
Rıfat hocam.
Artık başımı yastıga koyunca "eee ne yapacağım ben şimdi" demiyorum artık. Bu defa da kendimi dağda bayır da hayal ederken bulup yine zor uyuyabiliyorum ;D Ama olsun , hayal sitres yapmıyor.
Gönülden tebriğiniz yerini buldu Gönülden teşekkürler.
Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
sayın (Mehmet_mtrs) Mehmet Baydemir selamlar.önce kocaman bir hayalle başladığınız bu süreç bir çok zorluklarla ve en önemlisi ve değerlisi olan alın terinizle sonuçlanması beni çok sevindirdi.bunun için sizi tüm kalbimle kutlarım.bundan sonraki hayallerinizin tümünün mutlulukla ve sağlıkla sürmesini dilerim. saygılarımla kemal orhan
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sn.Kemal Orhun bey
Önemsemiş olmanızdan ve takdirlerinizi iletmenizden memnuniyet ve mutluluk duydum . Teşekkür ederim
Bir gun karşılaşabilmek dilegiyle. Selamlarım.