Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,906
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Defender Ambulans modelinin arka kısmının genişliği, yüksekliği ve uzunluğu ne kadar?
Bu alanı değerlendirme ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.

Etiketler

yugun' Alıntı:
Defender Ambulans modelinin arka kısmının genişliği, yüksekliği ve uzunluğu ne kadar?
Bu alanı değerlendirme ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.

Sn.Cennet&yücel.,

Arka kısımla ilgili tüm bilgileri ve tecrübeleri 33.sayfalık imalat sürecinde okuyabilirsiniz. Ölçüleri ise yanılmıyorsam aşağıdakilerdir.

Uzunluk (karavan kısmı ) 250 cm.
Uzunluk (şöför mahali) 60 cm.

Yükseklik 160 cm.
GGenişlik 170 cm

Selamlar

Erhan

Erhan Abi,
Teşekkürler,
Yapım sürecini biraz karıştıracağım o zaman umarım planları vardır içinde.
Selamlar,

Cümleten iyi seneler sevgili arkadaşlar ve karavanseverler :smiley:

2011 ' e daha güzel görüntülerle girelim noktasından hareketle benim karavanın sol ön üst köşe ve sol arka üst köşesine güvenlik ve görüntü maksatlı kamera koyma kararındayım. Kamera modelide aşagıdaki gecegörüşlü dome kameralar şeklinde . Tanesinin fiyatı ise 80 usd . Aslında 22 gün aralıksız kayıt yapabılen birde DVR cihazı konulabılır ama büyük ve pahalı gelıyor ., neyse bu konuda bılgısı olanlar değerli uyarı ve fıkırlerını verırılerse memnun olurum :smiley:

Selamlar
Erhan

Resim 022.jpg

Resim 023.jpg

images.jpg

Kameralarımı geçen haftasonu koydurdum arkadaşlar . Hikvision 910 lensler Sony hem görüş hemde güvenlik maksatlı kızılötesi kameralar. Ayrıca birde görüntü seçimine yarayan Quad diye bir hub konuldu . Ekran görüntülerini sonra verirrim.

Resim 025.jpg

Resim 026.jpg

Bugün tamirci günümüzdü :smiley: kedi katili V kayışının çevresine tel örgü koyacam ama öncelikle gönyesi kaymış olan şarj dinamosuna yeni ve sağlam ayak yapıldı vede bloğa çift tespit yapıldı . Bu vesileylede iç bağlantısı olmayan şnorkeli tamamlayalım dedik , şnorkelin içine tornada flanş yapıldı şimdi sıra ara boruda. Resimde görüldüğü gibi usta normal araba hava fıltre borularından bir baglantı yapayım dedi ama bu parçanında tornada borudan çekılmesı lazım anladıgım kadarıyla .

Resim 024.jpg

kameraların hayırlı olsun güzel duruyor :smiley:, kolay gelsin

Erhan abi kameran hayırlı olsun güle güle kullan,aynı kameradan geçen hafta İlhan abinin arabasına Karaköy'den aldım su geçirmez özelliğ ve gece görüş özelliği olan bir kamera aynı zamanda görüntü kalitesi çok iyi ben test ettim tavsiye ederim isteyene adresini verebilirim.

Eyvallah sagol Levent .) ince islere başladık . Cam olmadan olmaz...

yaybek' Alıntı:
Erhan abi kameran hayırlı olsun güle güle kullan,aynı kameradan geçen hafta İlhan abinin arabasına Karaköy'den aldım su geçirmez özelliğ ve gece görüş özelliği olan bir kamera aynı zamanda görüntü kalitesi çok iyi ben test ettim tavsiye ederim isteyene adresini verebilirim.

Sağolasın Yusuf :smiley: bunlar en güzeli gövdesi plastik değil zamak döküm ...zoom özelliği falanda güzel . Aslında bi kalem daha olsa iyi olur ama bende yer yok DVR Neutron markalar 22 gün aralıksız kayıt yapıyor, o konuldugunda Quad koymayada gerek yok ama dediğim gibi benim kokpit doldu :smiley:) yer kalmadı .

Resim 020.jpg

Şnorkelin iç bağlantısı bitti vede aracın çekişi kayda değer şekilde arttı , herhalde tepeden gelen serin tozsuz hava vede temiz oksijenden kaynaklanıyor. Diğer resimde distribütörü izole etmek için sardığım 9 no Derby eldiven. Sonuncu resimde kedilerin vantilatörle kayışların arasına girmesini önlemek için kendi buldugum tel kafes yöntemi.

Resim 001.jpg

Resim 002.jpg

Resim 003.jpg

Buda 2 kameranın görüntülerini yansıtan led ekran ve tv küçük ekran ise 3D piranha gps . usb kablosundan gps loptopa baglandıgında google earthdede konum belirliyormuş ancak onla uğraşacak vakit olmadı .

Resim 004.jpg

Erhan Bey elinize sağlık , araç çok güzel ve donanımlı oluyor. Niyet dünya turu mu? :smiley:

2011 baharı ve yazı kesinlikle exterm faliyetle süslenecek gibi...

:smiley: Gökhan bey dünya turu aşar bizi ama bi planlarıımız var.

atiladi' Alıntı:
2011 baharı ve yazı kesinlikle exterm faliyetle süslenecek gibi...

Extrem offroad tövbe dedirttirecek bir kaza haberi okudum. :( Gezenbilirden Sword Umut ve arkadaşlarının haftasonu kazdağlarında kazaları , bu işler çok cidddi dikkat ve güvenlik çok önemli .

http://www.youtube.com/watch?v=MnDiYbsF-Ak&feature=player_embedded#

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR