Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)
adil05' Alıntı:
sevgili Alpaslan. Ben Değişik Bir Masif Deniyorum.panellerin Budakları Çıkarılmış Ve 5 Er Cm Genişliğinde Yapıştırılmış Çam Ağacı.paneller 122cmx300 Cm Boyutlarında Simavda Yapılıyor.onları Ben Kenar Çerçevelere Kullanıyor,içine 8mm Kalınlığında 5 Cm Eninde Lambalı Lambiri Kullanıyorum.aksi Takdirde Tümünü Panellerden Kullansam Dönme Yapıyor.işçilik Biraz Fazla.suntanın Yarı Ağırlığında.suntanın M3 Si 13.5 Kg.bunun M3 Si 7 Kg.m. Kimseye Tavsiye Etmiyorum.macera Arayanlar Yapabilir.sevgilerle Kalın.çerçeveyi Sadece Kapaklarda Kullanıyorum.gövdeler Tam Masif.
hocam, Maceranın Her Türlüsü Güzeldir, Adı Üstünde Macera...
hele Ki Belli Araştırmışsınız, Macera Ama Risk De Yok. Ben Merakımı Giderdim. Ayrıca Çok Da Dekoratif Olmuş. Ellerinize, Görüşünüze Sağlık.
kolay Gelsin. Keyifle İzliyorum
bariscim' Alıntı:
hocam, Maceranın Her Türlüsü Güzeldir, Adı Üstünde Macera...
hele Ki Belli Araştırmışsınız, Macera Ama Risk De Yok. Ben Merakımı Giderdim. Ayrıca Çok Da Dekoratif Olmuş. Ellerinize, Görüşünüze Sağlık.
kolay Gelsin. Keyifle İzliyorum
bekir Hocam,teşekkürler.kapı Kolu Karavan İçin Özel Satılanlardan.çıkıntısı 5cm.ayrıca Ara Kısım 58 Cm.daha Küçüğü Bas Aç Olur.selamlar.internette Bir Tuhaf.bize Klavuzluk Yapıyor.
panel Sadece Yan Dolaplara Destek Amaçlı.arka Dan Bakışı Engllemesin Diye Öyle Yapıldı.tuvaletin Neresini Beğenmediğini Yazmamışsın.henüz İçizalasyon(arka Cephe)bitmedi.tabanlar Silikonlanmadı.teşekkürler.bekliyorum.sevgilerle Kal.
Bugün Dolap Kapakları Kesildi Ve Toplandı.çok Yoruldum.mesut Usta Hiç Nefes Aldırmıyor.eve Geldiğimde Numan Kardeşimin Gönderdiği Kayseri Mantısını Ngörünce Bütün Yorgunluğum Kayboldu.bana Afiyet Olsun.
duş Teknesi Akrilik.yerine Alıştırdım.tekerlek Üstü Senden Öğrendiğim Tahta Kalıp Üzeri Pölyester Üzerine Kaporta Macunu Çektim Ve Oto Boyasıyla Boyadım.duvarlaların İçi Minofle.ahşap Kısmı,yapıştırma Ağaç Çerçeve İçine 8 Mm Lambiri (5x60 Cm)