Kendi Karavanını Yapanlar; Ferdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdi1990 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,882
sürgülü kapı özellikle kampinglerde gürültü kaynağı, keşke imkan olsa çarpma kapı yapılsa. Elektrikli olunca daha sessiz açılıp kapanacaksa yaptırın. Ancak kampinglerde kalmayı planlıyorsanız ve geceleri sık sık araca girip çıkarsanız çevreden şikayet alabilirsiniz. Kolay gelsin, selamlar...

teşekkür ederim bu durumu değerlendireceğim

Şu virüs olayı girince bayağı ara vermek zorunda kaldık. En son kaporta, boya, eksik parçalar ve düzeltmeler yaptırmıştım.
Şimdi ise heki ve yan camların montajı yapıldı. İnternette herkes kendisi yapıyor bu işleri. Ben de bir deneyim dedim ama o kadar basit değilmiş. Dekupaj testere aldım ve tabiki sac kesen uç da aldım. Heki yi kesmeye başladım ama uç kırıldı. Yeni uç aldım denedim ama ekipman eksikliğinden pek becerebildiğim söylenemez. Sanayi de bir arkadaşımdan destek aldım. O bile çok zor yapabildi. Kısaca kendisi yapanlara ben pek inanmıyorum artık. Çünkü göründüğü kadar kolay değilmiş...

Karavan işinde hiçbir şey göründüğü kadar kolay değil. Harcanan saatleri alt alta toplarsanız sonuç ortaya çıkar...

Tabana çıtaları çaktık. boşluk kalan yelere de köpük sıktık. sağlam bir iskelet oldu...

Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle kazasız sorunsuz bir şekilde binmeyi nasip etsin.

Kolay gelsin.Hayırlı olsun.
Aldığınız heki,cam gibi parçaların yerini,fiyatını hatta ölçülerini,kaça taktırdığınızı öğrenmek istiyorum.Ben de başlamak üzereyim

Kolay gelsin.Hayırlı olsun.
Aldığınız heki,cam gibi parçaların yerini,fiyatını hatta ölçülerini,kaça taktırdığınızı öğrenmek istiyorum.Ben de başlamak üzereyim
Selamlar, tüm karavan malzemelerimi Bursa'dan Vasfi beyden aldım. Eğer Aksaray'dan Ferdi verdi numaranızı derseniz her konuda yardım edecektir. Numarası: +90 505 210 79 99

ankarada var mı yardımcı olacak motokaravan yapımı için telefonum 05399584887