Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vehbi42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,728
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Şu an için sadece sürücü koltuğunu dönerli ryapmak istiyoruz ekonomi olarak düze çıkınca diğerini değiştiririz

Etiketler

dvm

Resim 013.jpg

Vehbi bey aracınız hayırlı olsun . Bursa gibi oto sanayde oldukça gelişmiş bir ilimizde yapım aşamasında çok zorlanmıyacacağınızı sanıyorum ama tabiki sizinde belirttiğiniz gibi her şey maddiyata bakıyor. Ama olsun zamana yayar yavaş yavaş bitirirsiniz kazasız belasız
keyifli ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Kolay gelsin

Aracınızı güle güle kullanın,ailenizle bol gezili,güzelliklerle dolu günler.

Sayın Vehbi bey hayırlı uğurlu olsun.ALLAH kolaylık versin.Bir kere adım attınız işin en zor yanı artık kararlılığınız bir gerçek .Mutlaka çok güzel olacak.Çünkü sizin bir hedefiniz var.Çalışmalarınızda başarılar .

Sayın Canoş,Sayınİlker72 iyi temennileriniz için teşekkürler

Bugün öğleden sonra 50*40 ebatların havalandırma kapağını aldık .İki farklı modeli mevcuttu cam olanları 120 tl ,metal olanını 70 tl mecburen sağdakini tercih etmek zorunda kaldık.
İzalasyon için strafor tercih ettik. 10 metrekaresini 60 tl aldıktan sonra havalandırma kapağını taktırmak ve izalasyon işlemleri için başka bir işyerine araçı bırakıp çalışmalara yarın devam etmek üzere ayrıldık.

Resim 148.jpg

Resim 149.jpg

Vehbi bey ,aracı aldığınıza sevindim. Hayallerinizi gerçekleştirmek yolunda kolaylıklar ve başarılar dilerim. Selamlar...

Vehbi42 Bey,
Karavanınızı şimdiden yapılmış olarak düşünüyorum. mutluluk içinde bol geziler diliyorum.

Vehbı bey
Aracınız hayırlı ugurlu olsun.
Tez zamanda goblunuzce karavan yapıp sefasını surmenızı dılerım.

Vehbi Bey, yeni aracınız hayırlı olsun. Çalışmalarınız kolay gelsin. Güle güle iyi gezilerde kullanmanızı dilerim.

Vehbi Bey,
Aracınız hayırlı olsun. Biran önce gönlünüze göre yapıp, bol bol geziler dilerim.

Erhan

İyi niyet temennilerinde bulunan Sayın Aslan Ahmet bey, Mdy bey ,Kenan Bey ve Orbay74 bey çok teşekkürler.

Erdenbay abi sizdende hayırlı haberler bekliyoruz.

Bu gün havalandırma kapağını takmışlar.Bu işlemi yaptırdığım firmayla ilgili bilgi vermek tanıtmak istedim fakat firma sahibi taraftar olmayınca fotoğraf koyamıyorum çünkü tüv,araç uzatma tavan yüksetme ,yan bagaj,arkaya ek kabin vb konularda sözün bittiği yer.
Şu anda 13 arabayı Sprinter ,ducato,dally marka 12 metre küp ve üstü araçları 52 cm ve yukarısı 125 cm kadar uzatıyorlar .Hepside Almanya ve AB ülkelerine ait araçlar sıfırda var ikinci elde.Mevzuatlar basit ve herkesçe uygulanabilir.
Firma sahibi benim araca Türkiyedeki yasa gereği kelebek camı bile açmaya yetkilerinin olmadığını belirtti ama aynı firma cumartesi Polanyadan gelen iki tane panelvan sprinter aracın 21 kişilik yapıp 52 cm uzatıp cuma günü tıra yükleyecekler Ahmet Kayanın BU NE YAMAN ÇELİŞ adlı eserini tekrar etmeden duramıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR