Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
zaloğlu' Alıntı:
Dün temiz su depolarımı aldım.Ankara ostimde Baysallı firması yaptı.700tl
Ellerine sağlık çok beğendim,1.sınıf işçilik var.(2mm paslanmazdan yapıldı .Ayrı ayrı 2 adet ortalama 100 lt.)
Nihat abi depolar çok güzel olmuş hayırlı olsun,abi ölçüleri kaça kaç buradan göz yanılgısıda olabilir derinlik sanki biraz fazla orta yere montajı yapacaksanız tümseklerde sıkıntı olabilir,birde montajdan önce üzerine yağını kirini temizleyip güzelce pütür atılabilirse iyi olmazmı ne kadar paslanmaz deselerde uzun vadede yağmur çamur illaki etkilenecektir belki nisbeten katkısı olur.
Nihat abi depolar çok güzel olmuş hayırlı olsun,abi ölçüleri kaça kaç buradan göz yanılgısıda olabilir derinlik sanki biraz fazla orta yere montajı yapacaksanız tümseklerde sıkıntı olabilir,birde montajdan önce üzerine yağını kirini temizleyip güzelce pütür atılabilirse iyi olmazmı ne kadar paslanmaz deselerde uzun vadede yağmur çamur illaki etkilenecektir belki nisbeten katkısı olur.
Çok değerli dostlar görüşleriniz ve yorumlarınız beni çok memnun ediyor.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Sağlık ve mutluluk dilerim.
Yusuf ustam ustanın gözünden hiç bir şey kaçmaz ,Y=22cm.fakat su seviye göstergesinden dolayı 1.5cm yüksek oldu inşallah sorun olmaz.Egzostan 4-5 cm alçak tuttum.Paslanmazım garantili boyaya gerek duymadım.Ama düşüneceğim.
Seyfettin hocam boşaltma da diş var doldurma ve havalandırmaya kelepçe uygulanacak. Teşekkür ederim.
Her ne kadar Ankaranın soğuğunda elimiz iş görmesede bana dükkanını açan yardımlarını esirgemeyen dostlarımızı unutmuyoruz.
Çok da güzel ziyafet veriyorlar.Hepsine çok teşekkür ederim.