Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,024
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

zaloğlu' Alıntı:
Dün temiz su depolarımı aldım.Ankara ostimde Baysallı firması yaptı.700tl
Ellerine sağlık çok beğendim,1.sınıf işçilik var.(2mm paslanmazdan yapıldı .Ayrı ayrı 2 adet ortalama 100 lt.)

Nihat kardeşim,
Su depoları çok güzel olmuş.Sağlıkla kullan.
Konulan manşonlarda diş yok mu,yada benmi yanıldım?
Selamlar

Etiketler

Nihat abi depolar çok güzel olmuş hayırlı olsun,abi ölçüleri kaça kaç buradan göz yanılgısıda olabilir derinlik sanki biraz fazla orta yere montajı yapacaksanız tümseklerde sıkıntı olabilir,birde montajdan önce üzerine yağını kirini temizleyip güzelce pütür atılabilirse iyi olmazmı ne kadar paslanmaz deselerde uzun vadede yağmur çamur illaki etkilenecektir belki nisbeten katkısı olur.

Nihat hocam depolardaki işçilik kendini gösteriyor, yapanların ellerine sağlık, güle güle kullan, selamlar :smiley:

Nhat abi depolar çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan :smiley:

drares' Alıntı:
Nhat abi depolar çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan :smiley:
buralpdi' Alıntı:
Nihat hocam depolardaki işçilik kendini gösteriyor, yapanların ellerine sağlık, güle güle kullan, selamlar :smiley:
Yusuf Aybek' Alıntı:
Nihat abi depolar çok güzel olmuş hayırlı olsun,abi ölçüleri kaça kaç buradan göz yanılgısıda olabilir derinlik sanki biraz fazla orta yere montajı yapacaksanız tümseklerde sıkıntı olabilir,birde montajdan önce üzerine yağını kirini temizleyip güzelce pütür atılabilirse iyi olmazmı ne kadar paslanmaz deselerde uzun vadede yağmur çamur illaki etkilenecektir belki nisbeten katkısı olur.
airboat' Alıntı:
Nihat kardeşim,
Su depoları çok güzel olmuş.Sağlıkla kullan.
Konulan manşonlarda diş yok mu,yada benmi yanıldım?
Selamlar
gezmen' Alıntı:
Nihat Hocam, yavaş ama güvenli adımlarla ilerliyor; kolay gelsin!.. :smiley:

Cavid Sezen
mayıstosböce' Alıntı:
Temiz işçilik burdan bile belli oluyor,kolsy gelsin.
güngör' Alıntı:
Nihat hocam,
Arabanın altına konmaya kıyılmayacak kadar güzel olmuş, iyi günlerde kullanın.
Selamlar.
atiladi' Alıntı:
Nihat abi, su depoları işi çok iyi olmuş, kalite görünüyor..İyi planlama...
Çok değerli dostlar görüşleriniz ve yorumlarınız beni çok memnun ediyor.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Sağlık ve mutluluk dilerim.
Yusuf ustam ustanın gözünden hiç bir şey kaçmaz ,Y=22cm.fakat su seviye göstergesinden dolayı 1.5cm yüksek oldu inşallah sorun olmaz.Egzostan 4-5 cm alçak tuttum.Paslanmazım garantili boyaya gerek duymadım.Ama düşüneceğim.
Seyfettin hocam boşaltma da diş var doldurma ve havalandırmaya kelepçe uygulanacak. Teşekkür ederim.

Nihat hocam,su depolarını güle güle kullan.

Her ne kadar Ankaranın soğuğunda elimiz iş görmesede bana dükkanını açan yardımlarını esirgemeyen dostlarımızı unutmuyoruz.
Çok da güzel ziyafet veriyorlar.Hepsine çok teşekkür ederim.

S6303631.jpg

S6303632.JPG

S6303633.JPG

S6303634.JPG

S6303635.JPG

Of of off ooofff; bu ne yaaa hocam?!.. ;D
Yarasın!... :smiley:

Cavid Sezen

Nihat hocam damardan giriyorsun, o soğuğa rağmen eminim hiç üşümeden yemişsinizdir ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR