Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 400,610
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Akşamın bir saatinde aniden Urla'da sizleri karşımızda görünce hem şaşırdık hem sevindik sevgili Levent.Minik karavancıyı bizimle paylaştığınız fotoğraflardan tanıyorduk, ama kendisini görmek şahsen beni çok sevindirdi.
Urla'dan selamlar, sevgiler.

Etiketler

teşekkürler Gültekin, özledik seni, selamlar

Mehmet hocam bu camı karavancı bir ağbimiz üretecek, şimdilik geliştirme aşamasında, bittiği zaman buradan duyurusu yapılacaktır,
belki de üretime hazırdır, özelden sizi bilgilendiririm, benim ihtiyacım vardı daha bitmemesine rağmen elinden zorla
aldım :smiley:, yola çıkmadan bir gün önce acele taktım, eksiklerini şimdi tamamlayacağım
yatağın başucuna denk geliyor ve artık sıcaklarda rahat uyuyoruz, hatta bazen kapatıyoruz :smiley:, yukarıda tavan havalandırması olmasına rağmen hava sıkışıyordu, şimdi çok farklı oldu, tavsiye ederim, bu gezide de test etmiş olduk,
selamlar

bizde sizi tanımaktan memnun olduk Sami bey, selamlar :smiley:

Evet bu tür cam gerekli. Bazen arka kapıyı aralık bıraktım. Ama içime sinmedi. Güvenli değil. Haber bekliyorum. Selamlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu gün tüv muayeneye girdik el freninden çaktık, tek dersten sınıfta kaldı kerata :D

bende tuvalet varmı diye kontrol etmediler, sadece kapıyı açıp içeriye baktı, bu muayenede ilginç olan fren lambalar fazla diye not tutmuş ve hafif kusur demiş, motosiklet taşıyıcıdaki fren lambalarını kastediyor da sinyaller ve parklar da fazla ona niye not düşmemiş düşün dur işin içinden çıkabilirsen, geçen muayenede arka kapılarda film var demişti bu sene o filmler sorun olmadı, bir kadınları birde tüv'ü anlamakta zorlanıyorum :smiley:

karavanları incelerken denk geldi. sormak istedim. motosikletnet deki buralpdi nickide size mi ait.

Levent, Yiğido'nun son halinden bikaç foto yüklesene.

Not: her iki Yiğido'nun da.

Levent bey bir aralar o sitede gorusmustuk. Jiro niki benim. 150 kros hakkında. Demek motorla gezmenin sonraki asamasi karavanmis.

aslanahmet' Alıntı:
Levent, Yiğido'nun son halinden bikaç foto yüklesene.

Not: her iki Yiğido'nun da.

Hakan tadilat tam bittiği zaman yayınlamayı düşünüyorum, az biraz işim kaldı,
şimdilik küçük yiğido'nun bayramlık resmiyle idare et :smiley:

Ekli dosyalar

• DSC_0236-1asd.jpg
    DSC_0236-1asd.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 479

Maaşallah küçük Yiğido görmeyeli bayağı büyümüş. Gözlerinden öperim.

Büyük Yiğidoyu da bir gün maltepe buluşmasına gelip canlı görmek lazım herhalde :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Maaşallah küçük Yiğido görmeyeli bayağı büyümüş. Gözlerinden öperim.

Büyük Yiğidoyu da bir gün maltepe buluşmasına gelip canlı görmek lazım herhalde :smiley:

sağolasın Hakan, her zaman bekleriz

levent bey, 4 senedir foruma üyeyim ve okumaya devam ediyorum. elimde kısıtlı bir bütçe var. arabamı sattım. hafta sonları 1-2 günlük geziler için ve yazında 10-15 günlük tatil için karavan istiyorum. türkiyenin görülmeye değer bir sürü yeri var. çoğunu gördüm ama çocuklarımında bunları görmesini istiyorum. 13 m3 bir motokaravan düşünüyorum.araç alıp yaptırmaya kalksam normal bir araç 30 000 tl . 30 0000 tl de yaptır 60 000 tl ediyor. hesap tutmuyor. ducatonun 2007- 2008 kasasını almak istiyorum. aracı alıp kendim yapmaya kalksam ne kadara mal olur onu gözüm pek kesmiyor. motosikleti aksam söküp sabah geri topluyordum elimden az da olsa iş gelir. elektrik invertör gibi kısımları yaptırabilsem. gerisi kolay arkadaşın mutfak mobilya atölyesi var. tel burda yardımca olursan sevinirim. 0536 895 76 76

msh' Alıntı:
tel burda yardımca olursan sevinirim. 0536 895 76 76

telefonunuzu aldım müsait bir zamanda arayacağım, selamlar

not; adınızı yazmadığınız için isminizle hitap edemiyorum :smiley:

Yusuf Aybek' Alıntı:
Levent abi Maşallah yiğido bayağı büyüdü kocaman delikanlı oldu biz daha çocuk görmeye geleceğiz ;D

zaman geçiyor Yusuf :D bir de bakacağız vatandaş okula başlamış, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR