biz karavanı tek araç olarak kullandığımız için,
boyutları mümkün olduğunca küçük ama işlevsel olarak kocaman bir karavan gerekiyor ,
yeni araç da inşaallah bunu yakalamaya çalışacağız, 11,5 veya 13m3 olacak
selamlar
5 yıl önce soğuk bir kış günü eskişehirin çifteler ilçesine balık tutmak için gitmiştik,nehirin kenarına geldiğimizde hava o kadar soğuktu ki balık tutma hayallerimizin suya düştüğünü anladık,oltaları nehre atıp,koşarak arabaya girip,motoru çalıştırıp kaloriferi yaktık az sonra birde baktık ki köprünün yanında bir çekme karavan,bacası tütmekte,adam bizi görünce eliyle işaret etti ve çağırdı,arabadan çıktık ve gittik,bizi karavanına aldı,çekme karavanın ortasında bildiğimiz soba yanıyordu,normal soba borularıyla karavanın dışına bacaya bağlı,soba gürül gürül yanıyordu,tuttuğu yayın balıklarından bize pişirdi ve ikram etti,arkasındanda birer bardak viski ikram etti,çeşitli yerlerde karavanlı gezilerinin resimlerini gösterdi,emekliymiş,gittiği yerlerde kışın tek başına aylarca kalıp,balık tutarmış,yazları ailesiyle gidermiş,2 tane karavanı varmış,biri yazlık,biri kışlık,o gün karavanla ilk tanışmamızdı,motokaravan içerisinde soba olurmu bilmem ama çekme karavan içerisinde bizzat görüp,ısındım,ama sanırım kamp kurduğu yerde sobayı kuruyor,giderken söküyordur diye tahmin ediyorum
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
arkadaşlar,
bu akşam yola çıkarak ikigün danamandıra göleti, üçgün saroz uzunkum yaparak perşenbe işbaşı
katılmak isteyen olursa bekleriz,
herkese iyi bayramlar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
29 ağustos Cuma akşamı iş çıkışı yollara düştük, İzmir’de okuyan yeğenimizi gördükten sonra,tatili devam eden Salih Çal ağbiyle buluşup iki karavan beraber gezimize başladık, çeşme ılıca,urla,Seferihisar,sığacık,eski iskele,teos,akarca,gümüldür,kuşadası Davutlar,güzelçamlı,Selçuk,Meryem ana, didim akbük,milas ören,muğla akbük, akyaka’ya 15 günde gezerek geldik, akyakada ayrılarak biz Pamukkale,Hüdai kaplıcaları,İstanbul Salih ağbi ise marmarise doğru devam etti
resimler