haydarsinan
ne iyi etmişiz
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan
Kemal Bey dilekleriniz için teşekkürler, emin olun araç seçimi yaparken en çok sizin söyledikleriniz aklıma geldi. bu konudaki uzmanlığınız ve seçimde zorlanmalarınızı(onlarca araç içinden bir tane bile beğenmemeniz) araç alırken teredütlere uolaçtı. ama bir yerden başlamalıydık ve şansımızı denedik araç konusunda, umarım çok pişmanlık vermez.tekrar teşekkür ederim size
seyyah-34' Alıntı:Haydar bey hayırlı uğurlu olsun.Başarılarınızın devamını diliyorum bu iş epeyce gelişip büyüyecek gibi görünüyor benim mesleğim olduğu halde ben böyle bir işe kalkışmazken sizlere imreniyorum.Zaten bu hep böyle olmuştur her birey başka bir bireyin mesleğine içten gelen bir yetenek ile hep aşinalık duymuştur.
Yıılardır ünlü bir Gazetenin müdürün aracını yaparken o aracı bize getiren makam şöförü bizleri izleye izleye en sonunda bir oto servisi açtı yetkilik aldı hepimizi şaşırttı.
Yani işte böyle.
Tekrar tebrikler eder başarılar temenni ederim.
Sayglarımla
Kemal
En sonunda birinizin yaptığını sizlerden hazır olarak alabilirim. ;D ;D
Kemal Bey dilekleriniz için teşekkürler, emin olun araç seçimi yaparken en çok sizin söyledikleriniz aklıma geldi. bu konudaki uzmanlığınız ve seçimde zorlanmalarınızı(onlarca araç içinden bir tane bile beğenmemeniz) araç alırken teredütlere uolaçtı. ama bir yerden başlamalıydık ve şansımızı denedik araç konusunda, umarım çok pişmanlık vermez.tekrar teşekkür ederim size