Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 471
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,853
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Banyo havalandırma ve aydınlığı için standart hatch kapakdan, pleksi glas camlı, kaldırma kollu kiliyli cam çalışması yapıldı, pleksi galas can sonra desenlenerek şeffaflığı giderilecek..karavanda montajlanacağı yer belirlendi, cam açma işleri başlayıncaya kadar kaldırma kolu ve kilidi montajlanacak

20120317_221815 copy.gif

20120317_221832 copy.gif

20120317_224901 copy.gif

20120321_151334 copy.gif

20120321_151102 copy.gif

Etiketler

Teşekkürler Gökan, çiğ börek için, önce şansın olacak, doğru günü yakalayacaksın, yasiko ve enver dede bunu çözdüler, çiğ börek günlerini yakalıyorlar..

Atilla Bey hayırlı olsun ve kolay gelsin diyorum selamlar..

Teşekkür ederim, Mustafa.... Bahara yetişmek için biraz acele etmek gerekiyor...

Küllüğün doluluk oranıyla kolanın yarılanma oranı epeyce bir mesai harcandığını gösteriyor. Önceki örneklerden bu mesailerin sonunda güzel sonuçlar çıktığını biliyoruz. Kolay gelsin.

Atilla, kolay gelsin.Aracın çok temizmiş.Senin deyiminle ''çadır'' gibi de kullanabilirsin ;D Üstelik hiç yorulmazsın ;D

Teşekkür ederim Yücel abi.....Biliyorsun artık her şeyin küçük ambalajda konsantresi moda, bu 10m3 tercihide konsantre bir karavan olacak, yol gitmeyi seven iki kişi için teferruatlarıyla konforu, aracın mekanik özellilikleri ile ekonomiyi sağlayacağını düşünüyorum...

Bekir bey, teşhisiniz çok doğru, kola ve küllük aşırı ihtimamın göstergesi ama düşündüğün anlamda deyil, onlardan destek alarak bir şey yapmaya çalışmakdan ziyade, aklımdan geçen sıra dışı şeylere gem vurarak, aracı delik deşik etmeden, görüntüde klasik ama 2-3 aylık uzun gezilere hizmet edebilecek bir konfigrasyonu bulmaya çabası sadece....

pleksi galas can sonra desenlenerek şeffaflığı giderilecek
Atilla Bey, tereciye tere satmak gibi olmazsa; şeffaflığı gidermek için vitray desenli folyo kullamaya ne dersiniz?

Teşekkür ederim, geçmişte yıllarca profesyonel olarak kurşunlu renkli kesme cam vitray, cam boyama vitray, ve sablaj çalışmış biri olarak, desenlenme kastım vitray desenli çıkartma idi, açıklamayı yazarken biraz yuvarlak yazdım, belki eski günlerdeki gibi, özel logo içeren bir tasarım uygularım düşüncesini saklı tutmak istemiştim...Vitray kelimesini kullanarak geçmişi hatırlattığınız için tekrar teşekkkürler...

Sami abi, iddalı, görsel şov içeren şeyler olmayacak, olsa olsa bir kaç ekonomik çözüm olabilir sadece , örneğin resimlerdeki banyo havalandırması, az uğraşı ile orjinal görüntüye yakın ekonomik çözüm, kapağın üreticisi firma camlı olanını 230 TL'ye satıyor , ben 55 TL'ye işi bitirdim, ama elimde geçmişten kalan karavan cam kaldırma kolları ve kilitlerini bir gün lazım olur diye saklamasaydım, bu çözümü gerçekleştiremezdim, yani işin sırrı bit pazarcılık...

Bir ustalığınızı daha öğrenmiş olduk. Maşallah allah nazardan esirgesin 10 parmakda 10 marifet :smiley: .
Kendinize "atiladi" logosunu hazırlamanız gerçekten güzel olur. Eserlerinize imzanızı atmış gibi olur.

Atilla bey yeni camperin oluşumunu keyifle izleyeceğim. size kolaylıklar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri