Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
güngör' Alıntı:
Hayırlı olsun Atilla kolay gelsin.
Araç resimlerden çok temiz görünüyor. Sürücü kabininde yapmayı düşündüğün yatak için destek verebilirim,daha önce
10 m3 aracımda imal etmiştim. Selamlar.
Atilla abi araçınız hayırlı olsun çok temiz görünüyor çok sevindim giderek artan tecrübeyle ellerinde daha güzel bir karavan olacağı kesin hafta sonları fırsat buldukca uğrarım bende heyecanlandım iyice
Atilla abi yeni ducaton hayırlı uğurlu olsun. bu kez imalatta daha farklı neler uygulayacaksın merak ediyorum. önceki imalatlarından gerçekten çok şey öğrenmiştim. bu projenden de epey yeni bilgiler edinceğimden neredeyse eminim. şimdiden kolay gelsin.
Bu gün 1. gün alet edavat araca taşınmaya başladı, her zamanki gibi tezgah kuruldu, duvarlara kağıtlar yapışmaya başladı...
Plan yere bantla işaterlenip kontroller yapıldı, banyo havalandırması ve panoramik camın yeri belirlendi, ölçülerde çok ufak değişikliklerle bu yerleşimde uygulama başlayacak...
Tavandaki güneş panellerinin ( 3 x 100= 300watt) bağlantı barlarının hangi yöntemle bağlanacağı belirlendi, tentede bu barlara bağlanacağı için ön çalışması yapıldı, ölçülendirildi, (bakz. duvardaki kağıt)