fıat' Alıntı:güneş enerjisi var araçta ama tavan ufak olduğundan 130 luk bir sistem kuruldu. .
Adil05' Alıntı:Gençlerin havası farklı oluyor.Çok beğendiğin tümcelerinde saklı.Bir zamanlar Yalova dinlence yerim,emekli olduğum Zübeyde Hanım İlköretim.Sahiliniz çok güzel olmuş.Yönetim gençlere devredilmediği,yine beton yine beton.Lila asil bir rektir.Karavanınız hayırlı,sevgilerde bizden olsun.
Keşke Bülent Ersoy kadar kültüre sahip olsalar.Herkes erguvan ve leylak çiçeğini gördüklerinde kendilerinden geçerler.Benim karavanım içinde:kendimi saunada sandım dediler ama ben taktırmadım.Sitede duyduklarının%60 ını arkana at.%40 ınıda düşün ve işine gelenleri al.Sitenin faydaları çok.Ama özele girilmediği sürece.Nedenini bilmem? Kızların odası pembe,erkeklerin mavi.Nüfus cüzdanları da keza öyle.Sen bilirsen bana söyle.Sevgiler bizden.Biz tercihinizi beğendik.fıat' Alıntı:Adil Bey renk asil olmasına asilde, bazı arkadaşlarımda Bülent Ersoy mu kullanacak diye kafa yapıyor ;D
beğeninize teşekkür ederiz, çok sağolun. arkadaşlarda latife yapıyorlar zaten, hepsi çok beğendi sağolsunlar. ama dediğiniz gibi insan kendi sevdiğini yapmalı zira kendi yaşayacak içinde..Adil05' Alıntı:Keşke Bülent Ersoy kadar kültüre sahip olsalar.Herkes erguvan ve leylak çiçeğini gördüklerinde kendilerinden geçerler.Benim karavanım içinde:kendimi saunada sandım dediler ama ben taktırmadım.Sitede duyduklarının%60 ını arkana at.%40 ınıda düşün ve işine gelenleri al.Sitenin faydaları çok.Ama özele girilmediği sürece.Nedenini bilmem? Kızların odası pembe,erkeklerin mavi.Nüfus cüzdanları da keza öyle.Sen bilirsen bana söyle.Sevgiler bizden.Biz tercihinizi beğendik.