Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Mesaj yazan tümarkadaşlara teşekkür ederim....
Karavanlar arasında yeni araç alımıda genellikle bir müddet vakit kaybediyordum, bu safer tam pop-up 2'ye yerleşirken yeni aracı buldum, aynı hızlada işe başladım, bu gün aracın kayar kapısındaki sorunları çözdüm, kapının üst ray arabasını yenisi ile değiştirdim, kapıya elektrik veren yaylı swiç grubu var halini beğenmediğim için onuda sıfırladım, sonuç olarak kayar kapı sürünür kapı olmaktan 200 TL'ye kurtuldu, kayar kapı oldu...Turbo hortumunda çatlak varmış gazlayınca ıslık çalar gibi ses çıkarıyordu, 40 TL'lik hortum bu sorunu çözdü..Yarın yağ, filtre, değişiklikleri yapılıp, ön kapıların ses yapan gergileri değişecek, böyle ufak tefek ama konforu etkileyen şeyleri önümüzdeki bir kaç günde tamamlayacağım...Bu arada uygulama planı üzerinde akşamları çalışmaya devam ediyorum, şu an için çalıştığım 3 plandan birine karar vereceğim....
Pop-up 2 ile planlı bir gezi programım olamıyor, çünkü size sürpriz bir çalışmam var, yeni aracı bulmuş olmasaydım, o sürpriz üzerinde çalışıyordum, daha 10-15 gün gibi bir vakte ihtiyacım vardı, ama yeni araç alınınca, sürprizi yeni araca yetiştirebilmek için çalışıyorum, bu yüzden pop-up 2 ile gezilerim ancak ani gelişen bir kaç günü geçmeyen kısa kamp gezileri olabilecek..
Aslında işin doğrusu, önümde bu kadar iş varken, hele birde sürpriz kısmı varken, işi bırakıp gezi planı yapamıyorum...