Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beyefendy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,223
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Güzel gelişmeler olmuş

Etiketler

Dilediğiniz gibi bir karavan olması temennisiyle.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolaplarin devami..

1405334454336.jpg

hayırlısı olsun. son resimden 1 ay geçtiğine göre bir hayli ilerleme olmuştur herhalde. son resimde boydan açık raf gibi gördüm. karavan içinde kapalı raf daha kullanışlı geliyor. bana. iyi çalışmalar

elinize sağlık sayın Beyefendy

Tasarım bana biraz farklı geldi L şekilli koltuklu görmemiştim ben
banyo içi fotosu var mıdır?
Bir de aracınızın planını paylaşabilir misiniz? bize fikir vermesi açısından

L planlı oturma planı bana biraz değişik geldi başka resimleri varmı ayrıca aracın iç planını paylaşabilirmisiniz merak ettim.

sanırım şu sıralar tatildesiniz karavanınızla. öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Antalya da maalesef 'usta' bulmak çok zor sanayide de her aradığını bulamıyorsun.
tekrar hayırlı olsun

koltuk düzeni çok hoş olmuş. tatil ve karavanın iç resimlerini merak ediyorum.

İyi günlerde kullanın. İçerisi çok ferah olmuş.

Sent from my iPad using Tapatalk

Güle güle iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
zannederim oturma grubu yatağa dönüşüyor. dönüşmüş halinin fotoğrafını görebilir miyiz?

Tasarım oldukça farklı. Aracın içini çok geniş göstermiş. Keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim..

evet aracın içi çok ferah ve geniş oldu yapım aşamasında karavancı arkadaslar planı değiştirmem için cok ısrar ettıler ama ben bıldıgımden sasmadım :smiley: genelde çoğu camper da arkada 2 kışılık yatak var sadece yatmadan yatmaya kullanıldgndan gun ıcerısınde aracın yarısı kullanılmadgnın kanaatındeyım tabı bu benım dusuncem. mutfak tezgahıda surgulu kapının yarısını kaplanmıyor dısardan gorunmuyor ben estetık oldugunu dusunuyorum.aracın planını trafıgemı muayenede mı verdım hatırlamıorumm ama paintten tekrar cızdım bi arkadasımız istemıstı.detaylı resımlerı daha sonra cekecegım cunku suan kardesım ege turunda .)

plan.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR