Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlısı olsun. son resimden 1 ay geçtiğine göre bir hayli ilerleme olmuştur herhalde. son resimde boydan açık raf gibi gördüm. karavan içinde kapalı raf daha kullanışlı geliyor. bana. iyi çalışmalar
Tasarım bana biraz farklı geldi L şekilli koltuklu görmemiştim ben
banyo içi fotosu var mıdır?
Bir de aracınızın planını paylaşabilir misiniz? bize fikir vermesi açısından
sanırım şu sıralar tatildesiniz karavanınızla. öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Antalya da maalesef 'usta' bulmak çok zor sanayide de her aradığını bulamıyorsun.
tekrar hayırlı olsun
evet aracın içi çok ferah ve geniş oldu yapım aşamasında karavancı arkadaslar planı değiştirmem için cok ısrar ettıler ama ben bıldıgımden sasmadım genelde çoğu camper da arkada 2 kışılık yatak var sadece yatmadan yatmaya kullanıldgndan gun ıcerısınde aracın yarısı kullanılmadgnın kanaatındeyım tabı bu benım dusuncem. mutfak tezgahıda surgulu kapının yarısını kaplanmıyor dısardan gorunmuyor ben estetık oldugunu dusunuyorum.aracın planını trafıgemı muayenede mı verdım hatırlamıorumm ama paintten tekrar cızdım bi arkadasımız istemıstı.detaylı resımlerı daha sonra cekecegım cunku suan kardesım ege turunda .)