Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,730
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Hersey Çok guzel görünüyor eline emeğine saglık kazasiz saglikli mutlu geziler diliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Son rutüjlari yapıyorum. İki gündür banyo ile uğraştım. Şofben ve perdeler tamam şofbeni mecburen lavabo altına taktım, sıcak su çıkışını bataryanın sıcak girişine bağladım ikinci bir batarya olmadı. İnvertör ve akü şarj cihazını bağladım kanepe içinde olduğu için açma kapama düğmeleri bağlayıp dışa montajladım. İhtiyaç halinde kanepeyi açmamak için.

IMG_20150723_220209.jpg

IMG_20150724_162545.jpg

IMG_20150724_162627.jpg

IMG_20150724_203236.jpg

IMG_20150724_221845.jpg

Vahit bey ellerinize sağlık eminim çok iyi iş çıkarmışsınızdır. yazılanların tamamını okudum ama şu an resimler görülemediği için yapım aşamasındaki işleri göremedim. gerçi sahibindendeki satılık ilanınızı kaldırdızız sanırım araç satıldı . yada vazgeçtiniz satmaktan bilemiyorum ama aklıma bişey takıldı. Test amaçlı çıktığınız karadeniz gezinizide takip ettim. gezi biter bitmez aracı satılığa çıkarmanızdan araçta hoşlanmadığınız yada telafisi mümkün olmayan bi hata olduğunu anlamamalıyız değilmi? satış sebebiniz bu olamaz diye tahmin ediyorum. teşekkürler.

bıktım usandım şu fotoları görememekten. forumda hiç bir konunun fotolarını göremiyorum. artık gerçekten illallah ettirdi. yok mu bu işin bir çözümü. kusuruma bakmayın farkında olmadan sizin konuda yazıyorum ancak gerçekten çok sıkıldım fotosuz forumdan.

Vahit bey ellerinize sağlık eminim çok iyi iş çıkarmışsınızdır. yazılanların tamamını okudum ama şu an resimler görülemediği için yapım aşamasındaki işleri göremedim. gerçi sahibindendeki satılık ilanınızı kaldırdızız sanırım araç satıldı . yada vazgeçtiniz satmaktan bilemiyorum ama aklıma bişey takıldı. Test amaçlı çıktığınız karadeniz gezinizide takip ettim. gezi biter bitmez aracı satılığa çıkarmanızdan araçta hoşlanmadığınız yada telafisi mümkün olmayan bi hata olduğunu anlamamalıyız değilmi? satış sebebiniz bu olamaz diye tahmin ediyorum. teşekkürler.
Hayır Murat bey tabi ki düşündüğünüz gibi değil ben emekliyim kendime bu işi uğraş yaptım, hem zevk alıyorum hem zaman geçiriyorum. Ayrıca karavanda telafisi mümkün olmayan hiç bir iş olamaz hele kendi yaptığınız ve her yerini bildiğiniz bir araçta hiç mümkün olmaz çünkü söker tekrar yaparsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri