Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Destan06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,736
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Projenin başından beri takip ediyorum çok güzel bi çalışma oldu,hayırlı bir ömür ile Allah kazasız belasız gezmeyi nasip etsin...

Etiketler

karavan bitmiş :smiley:
şimdi çekilen sıkıntı ve stresin karşılığını almak zamanı,
güle güle gezin, hayırlı uğurlu olsun,
tekerinize taş değmesin :smiley:
selamlar

buralpdi' Alıntı:
karavan bitmiş :smiley:
şimdi çekilen sıkıntı ve stresin karşılığını almak zamanı,
güle güle gezin, hayırlı uğurlu olsun,
tekerinize taş değmesin :smiley:
selamlar

Çok teşekkürler Levent abi bundan altı ay önce sizin dönemde yapılan karavanların bütün topitklerini inceledim. O zamanlar sizi de tel den aramıştım. Bu başarıda sizlerin katkısı da büyüktür. Buradan birçok kişiye bu şekilde destek olduğunuz için tekrar tekrar teşekkürler.

Bu günlerde bayrama kadar memleketim olan Kırşehir ili Kaman ilçesindeyim. Ana ve Baba işleriyle ilgileniyoruz zaman bulabilirsem burada geri görüş kamerası, giriş basamağı, uydu anteni ve ön tarafın ayrıntılı temizliği ile ilgileneceğim.

Herkese selamlar forumda ilk mesajım bu.. :smiley: Vahit bey öncelikle ellerinize sağlık... 18 sayfayı soluksuz okudum diyebilirim. Ancak aklıma birşey takıldı. Karavanı en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz ancak ben tuvalet göremedim. Neden gerek duymadınız acaba? Ayrıca eğer sizin için sorun yoksa ve elinizde yazılı halleri varsa kalem kalem maliyeti paylaşabilirmisiniz? Tekrar ellerinize sağlık... Güle güle gezin. ;D

aykut35-35' Alıntı:
Herkese selamlar forumda ilk mesajım bu.. :smiley: Vahit bey öncelikle ellerinize sağlık... 18 sayfayı soluksuz okudum diyebilirim. Ancak aklıma birşey takıldı. Karavanı en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz ancak ben tuvalet göremedim. Neden gerek duymadınız acaba? Ayrıca eğer sizin için sorun yoksa ve elinizde yazılı halleri varsa kalem kalem maliyeti paylaşabilirmisiniz? Tekrar ellerinize sağlık... Güle güle gezin. ;D
İlglnize teşekkürler haklisiniz WC olayini atladik. Ben portatif planladim hijyenik olması acisindan depolo olanlarda zaman zaman koku geldiği söyleniyor. Aslında araçta WC olay bana çok mantikli gelmiyor ama yaptik

IMG_20150710_201632.jpg

IMG_20150710_201644.jpg

Bugün karavanın siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasından sandığım grileşmiş şekilleri beni rahatsız ediyordu. Hafif nemli süngere arap sabunu sürüp sildim yeni gibi simsiyah oldu. Sizlerde deneye bilirsiniz.

Son siparişlerimiz olan sineklik li perdelerimizde geldi ve montajladım. Perdenin dış yüzeyi parlak folyolu güneş ısısının içeri girmesine engel olarak, gece içeri aydınlık iken dışarıya insan gölgesi düşürmeyip hareket serbestliği sağlayacak.

IMG_20150715_174504.jpg

IMG_20150715_174514.jpg

IMG_20150715_192827.jpg

IMG_20150715_192835.jpg

Yaptiklarinizi basindan sonuna bir nefeste okudum. Ellerinize saglik, çok basarili. Hayirli gezmeler ve iyi bayramlar diliyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklaşık 15 gün önce gittiğim memleketimden bu gün döndüm. Küçük çaplıda olsa karavanı test etme imkanım oldu. Sistemlerde (elektrik, su, buzdolabı vb) herhangi bir sıkıntı yok, dolap ve kapakların biraz ses yapabileceğini bekliyordum ama onlardan da ses çıkmadı. 300 wat panel ve 240 amper kuru akü fazla fazla yeterli geldi.Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Darısı başınıza şu anda yapan ve yapacak olan karavan sevdalıları.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR