buralpdi' Alıntı:karavan bitmiş
şimdi çekilen sıkıntı ve stresin karşılığını almak zamanı,
güle güle gezin, hayırlı uğurlu olsun,
tekerinize taş değmesin
selamlar
ERŞAHAN' Alıntı:Projenin başından beri takip ediyorum çok güzel bi çalışma oldu,hayırlı bir ömür ile Allah kazasız belasız gezmeyi nasip etsin...
İlglnize teşekkürler haklisiniz WC olayini atladik. Ben portatif planladim hijyenik olması acisindan depolo olanlarda zaman zaman koku geldiği söyleniyor. Aslında araçta WC olay bana çok mantikli gelmiyor ama yaptikaykut35-35' Alıntı:Herkese selamlar forumda ilk mesajım bu.. Vahit bey öncelikle ellerinize sağlık... 18 sayfayı soluksuz okudum diyebilirim. Ancak aklıma birşey takıldı. Karavanı en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz ancak ben tuvalet göremedim. Neden gerek duymadınız acaba? Ayrıca eğer sizin için sorun yoksa ve elinizde yazılı halleri varsa kalem kalem maliyeti paylaşabilirmisiniz? Tekrar ellerinize sağlık... Güle güle gezin. ;D
ALPAY TOLGA' Alıntı:Yaptiklarinizi basindan sonuna bir nefeste okudum. Ellerinize saglik, çok basarili. Hayirli gezmeler ve iyi bayramlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim. Size de bu virüs bulaşmış gibi geliyor bana. Darısı başınıza olsun inşallah.
yugun' Alıntı:Herhangi bir sorun olmamasına sevindim. Allah içinize sindirsin. İzmir'den selamlar...