Çok teşekkürler Levent abi bundan altı ay önce sizin dönemde yapılan karavanların bütün topitklerini inceledim. O zamanlar sizi de tel den aramıştım. Bu başarıda sizlerin katkısı da büyüktür. Buradan birçok kişiye bu şekilde destek olduğunuz için tekrar tekrar teşekkürler.
Bu günlerde bayrama kadar memleketim olan Kırşehir ili Kaman ilçesindeyim. Ana ve Baba işleriyle ilgileniyoruz zaman bulabilirsem burada geri görüş kamerası, giriş basamağı, uydu anteni ve ön tarafın ayrıntılı temizliği ile ilgileneceğim.
Herkese selamlar forumda ilk mesajım bu.. Vahit bey öncelikle ellerinize sağlık... 18 sayfayı soluksuz okudum diyebilirim. Ancak aklıma birşey takıldı. Karavanı en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz ancak ben tuvalet göremedim. Neden gerek duymadınız acaba? Ayrıca eğer sizin için sorun yoksa ve elinizde yazılı halleri varsa kalem kalem maliyeti paylaşabilirmisiniz? Tekrar ellerinize sağlık... Güle güle gezin. ;D
Herkese selamlar forumda ilk mesajım bu.. Vahit bey öncelikle ellerinize sağlık... 18 sayfayı soluksuz okudum diyebilirim. Ancak aklıma birşey takıldı. Karavanı en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz ancak ben tuvalet göremedim. Neden gerek duymadınız acaba? Ayrıca eğer sizin için sorun yoksa ve elinizde yazılı halleri varsa kalem kalem maliyeti paylaşabilirmisiniz? Tekrar ellerinize sağlık... Güle güle gezin. ;D
İlglnize teşekkürler haklisiniz WC olayini atladik. Ben portatif planladim hijyenik olması acisindan depolo olanlarda zaman zaman koku geldiği söyleniyor. Aslında araçta WC olay bana çok mantikli gelmiyor ama yaptik
Ön kismi ayrintili temizledik güzel oldu. Geri görüş kamerasıni takdim montajinda 45 derece 32 ilk plastik dirsek kullandim estetik olduğunu düşünüyorum.
Bugün karavanın siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasından sandığım grileşmiş şekilleri beni rahatsız ediyordu. Hafif nemli süngere arap sabunu sürüp sildim yeni gibi simsiyah oldu. Sizlerde deneye bilirsiniz.
Son siparişlerimiz olan sineklik li perdelerimizde geldi ve montajladım. Perdenin dış yüzeyi parlak folyolu güneş ısısının içeri girmesine engel olarak, gece içeri aydınlık iken dışarıya insan gölgesi düşürmeyip hareket serbestliği sağlayacak.
Yaklaşık 15 gün önce gittiğim memleketimden bu gün döndüm. Küçük çaplıda olsa karavanı test etme imkanım oldu. Sistemlerde (elektrik, su, buzdolabı vb) herhangi bir sıkıntı yok, dolap ve kapakların biraz ses yapabileceğini bekliyordum ama onlardan da ses çıkmadı. 300 wat panel ve 240 amper kuru akü fazla fazla yeterli geldi.Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Darısı başınıza şu anda yapan ve yapacak olan karavan sevdalıları.