Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Semih22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,132

Etiketler

Ellerinize sağlık. Süper bir çalışma olmuş. Kaç kg oldu acaba son hali ile?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düzeltme yapayım doğrusu aşağıda

Son düzenleme:

su tesisatından korkuya gerek yok 12v hidrafor 100 tl çivarı 2 bar basınçta kendi otomatik duruyor kullanılıcak yerlere boru döşemek kalıyor bende yapmayı düşünüyorum ama maliyeti beni korkutuyor gelir kısıtlı olunca şöyle birşey geliyor aklıma ucuz bir romörk alıp (fiyatı 1000tl çivarı) hem dingil olur hem şasinin bir parçası ve bağlantı aksamı diye düşündüm ama 2018 ocak ayını geçirmem lazım

Selamlar,

Hidrofor giriş çıkış çapına uygun hortumları nereden temin ettiniz?
Bir türlü bu hortumlardan bulamadım. Bu yüzden de sürekli su kaçırıyorlar, kelepçeye rağmen. Kullandığınız hortum çapını da yazarsanız sevinirim.

güzel olmuş elinize sağlık bakalım bizde şimdilik hayaliyle yaşıyoruz

Kendi karavanimda ben oto sanayide bir Dükkanda seffaf renkli hortum buldum ondan kullandım hidrofora tam oluyor kelepçeyle de sıktım sıkıntı çıkarmadı. Ama adı ne diye geçiyor bilmiyorum dolaşa dolaşa bulmuştum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotosunu çektim.

Hortum Terazi için kullanılan hortum bu nalburlardada bulunur. Hortum Terazi için kullanicam derseniz verirler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotosunu çektim.

Hidoforunuzu yükseğe monte etmişsiniz. Suyu çekerken zorlanmıyor mu?
normal şartlarda deponun su çıkışı deponun altında yer almalı ve hidrofor her zaman su seviyesinin altında yer alacak şekilde konumlandırılmalıdır. Aksi halde hidroforunuz ilk çalışmalarda susuz çalışacak ve ömrü çok kısalacaktır.