Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enginizm35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,896

Etiketler
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Merhaba Engin Bey, takipteyiz.Kolay gelsin.Başarılar.
Ergun

Engin bey,
Şimdiden çok güzel ve zarif bir "Tear drop" modeli olacağı belli.
Temiz bir işçilik olduğu açıkça görünüyor.Yakında başka bir modelin imalatına başlıyacak biri olarak imalat aşamalarınızı ilgi ile takip ve merak ediyorum.
Allah kolaylık versin.

İzniniz ile bir konu hakkında düşüncemi belirtmek istiyorum.

Ön destek tekerleğini biraz daha kapline yakın yapılmasından yanayım.

1.Görüntü olarak daha dengeli bir görünüm sergiliyecektir.
2.Karavanın ön tarafına illaki yapmak zorunda olacağınız ilave depo-avadanlık yeri için alan sarfını önliyecektir.
3.Kamplarda araçsız arkadan iterek yerleşim sırasında daha dengeli bir hareket yaratacaktır ....diye düşünmekteyim.

Engin Bey,
Frenli dingil ve kaplini nerden ve kaça tedarik ettiniz belirtirseniz sevinirim. Kolay gelsin takipteyiz...

Çok şükür sonunda bitti..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1368533071.334325.jpg

ImageUploadedByTapatalk1368533131.031969.jpg

ImageUploadedByTapatalk1368533176.098199.jpg

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; Enginizm35

mesajınızı gördükten sonra ilk mesajlarınıza baktım.. karavan yapımına uzun bir süre ara vermişsiniz anlaşılan.. ancak sonuç beklemenize değdi.. görünüşü oldukça güzel olan, el emeği göz nuru yeni karavanınız hayırlı olsun.. Sağlık ve mutluluk içinde uzun süre kullanmanızı dilerim..
Karavanınızın varsa yapım aşamasına ait fotoğrafları ve İçten görünümüne ait diğer fotoğrafları da bizlerle paylaşır mısınız ?

Çok güzel olmuş... Yeni ve detaylı resimler isteriz :smiley:

Engin bey, harika görünüyor. Esas harika olanda bitmesi.
Güzel günlerde kullanmanız dileği ile.

Engin bey;Sağlık dolu günlerde kullanmanız dileği ile,iç dizayn ile ilgili fotolar koyarsanız sevinirim.

Arkadaşlar bir süredir fotoğraf göremiyorum, sorun bende mi?

Herkese teşekkür ederim,
Evet arif abi gerçekten en güzel yanı bitmesi..
Sizin karavanınızdan cesaret almasaydım şimdi hala kağıt üzerinde çizimlerde kalacaktı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR