Kendi Aracımla Avrupa Turu, Yol Arkadaşı Arıyorum !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetşafak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,345

ahmetşafak

Yeni Üye
Yer
antalya
Merhabalar ismim Ahmet, Antalyada ikamet ediyorum. Turizmde çalışmamdan dolayı aralık, ocak, şubat, mart aylarında yeterince boş vaktim olduğu için avrupa gezisine çıkcağım. gezi planım kabaca balkanlar, avusturya, almanya, hollanda, norveçe kadar gidiş, oradan da dönüş isveç, danimarka, almanya, polonya, çek cum. macaristan, sırbistan, bulgaristan. gezi güzergahı sırası değişebilirde. balkanları 3 kez kendi aracımla gezdim, bir tanesinin gezi notlarını da öncesinde paylaşmıştım. çifte vatandaşlık durumum olmasından dolayı vize sorunum yokturki bu sebeplede, belirttiğim gezi rotasını benimle gezebilecek vakti olan ve vize sıkıntısı olmayan yol arkadaşı/arkadaşları arıyorum. araç kendime ait olacaktır, gelecek kişi yol masraflarına ortak olacaktır, konaklamayı pansiyon tarzı yerlerde yapmayı planlıyorum ki diğer gezilerimde de o şekilde yaptım. eğer düşünen olursa mesaj atabilir. aradığım kişinin yürümeyi seven, iklimi, hava durumunu çokta dert etmeyen, yemek öğünlerini gerektiğinde hafif atıştırmalıklar gerekse yöresel lezzetleri tatmak adına restoranda yiyebilecek, araç yolculuğunu seven, v.b. özelliklere sahip olması benim için daha uygundur. yol arkadaşı bay/bayan olabilir, ama tekrar belirteyim uyumlu kişiler ve gercekten araç yolculuğunu seven kişiler olmasını isterim. düşünenler olursa yada bilgi almak isteyenler olursa ahmetsafak307@hotmail.com mail adresime maillede ulaşabilirler.

Etiketler
Ynt: Kendi Aracımla Avrupa Turu, Yol Arkadaşı Arıyorum !!!

Güzel bir gezi olacağa benziyor, tabi kış olması nedeniyle zorlu da olabilir. Antalya'nın güneşli havasından Norveç'in karanlık, soğuk havası ve karlı buz tutmuş yollarına :smiley: Umarım kafa dengi bir yol arkadaşı bulursunuz. Konaklamayı neden couchsurfing'den yapmıyorsunuz? Zamanınız da bol, daha keyifli olur bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR