ahmetşafak
Yeni Üye
Merhabalar ismim Ahmet, Antalyada ikamet ediyorum. Turizmde çalışmamdan dolayı aralık, ocak, şubat, mart aylarında yeterince boş vaktim olduğu için avrupa gezisine çıkcağım. gezi planım kabaca balkanlar, avusturya, almanya, hollanda, norveçe kadar gidiş, oradan da dönüş isveç, danimarka, almanya, polonya, çek cum. macaristan, sırbistan, bulgaristan. gezi güzergahı sırası değişebilirde. balkanları 3 kez kendi aracımla gezdim, bir tanesinin gezi notlarını da öncesinde paylaşmıştım. çifte vatandaşlık durumum olmasından dolayı vize sorunum yokturki bu sebeplede, belirttiğim gezi rotasını benimle gezebilecek vakti olan ve vize sıkıntısı olmayan yol arkadaşı/arkadaşları arıyorum. araç kendime ait olacaktır, gelecek kişi yol masraflarına ortak olacaktır, konaklamayı pansiyon tarzı yerlerde yapmayı planlıyorum ki diğer gezilerimde de o şekilde yaptım. eğer düşünen olursa mesaj atabilir. aradığım kişinin yürümeyi seven, iklimi, hava durumunu çokta dert etmeyen, yemek öğünlerini gerektiğinde hafif atıştırmalıklar gerekse yöresel lezzetleri tatmak adına restoranda yiyebilecek, araç yolculuğunu seven, v.b. özelliklere sahip olması benim için daha uygundur. yol arkadaşı bay/bayan olabilir, ama tekrar belirteyim uyumlu kişiler ve gercekten araç yolculuğunu seven kişiler olmasını isterim. düşünenler olursa yada bilgi almak isteyenler olursa ahmetsafak307@hotmail.com mail adresime maillede ulaşabilirler.