Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkoca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,440
Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

mükemmel.
resimdeki su derinliği 60 cm.ordan sonra gece tam teker göbeklerine kadar çamura battım.Aks kilitlerini zorla açabildim.O haldeyken bile çıkarmayı başardım.Kesinlikle batmıyor.

Etiketler

anladım ama asfaltta ses,çamur,kar performansı nasıl acaba sizinkiler 31x10.5 bende 31x10.5mu kullansam 33x10.5 mu?

ellerinize sağlık gerçekten çok güzel işçilik çıkarmışsınız.biraz profesyonel gibime geldi :smiley:

Hüseyin arkadaşım teşekkür ederim.

Lastiklerle ilgili şunu belirteyim

Asfaltta ses tabiki bi nebze yapıyor.ama ne kadar asfaltta binilecek araç orası ayrı.bide uzun yol yapmıyorum.o sebeple beni rahatsız etmiyor.ama sürekli uzun yol yapsan ses mutlaka oluyor.ama motordan da o kadar ses alıyorsun bu o kadar muhim mesele değil.
Çamur performansı mükemmel muhtemelen kar da iyi olacaktır.

ebata gelince bendeki arac 2200 hurricane motor. daha geniş lastik yorar.zaten bu bile yoruyor. o sebeple 31x10.5R15 kullanıyorum.Ama aracınız 4200cc ise sorun olmaz fakat spacer gerekebilir.sonuçta aks ara mesafeleri aynı.dönüşlerde direksiyonu tam kullanamıyorsunuz.aynı zamanda arazide de sorun olabiliyor hendek vesaire geçerken.bu araç için bence bu lastik en iyilerinden birisi tavsiye ederim.istersen sana ist aldığım yerin tlf veririm çok uygun da alırsın.

peki zaten bende şimdi 33x13.5 mudzilla var asfaltta çok ses yapıyor silverstoe düşünüyorum ama ne zaman alırım bilmiyorum bende asfalta çok çıkmıyorum o kadar ses benim içinde problem olmaz birde benim jantlar 10inç yeterli genişliği sağlicağını düşüüyorum yoksa illa spacer gerekli olucakmı?

Sİz zaten 33x13,5 kullanıyorsanız muhtemelen olur ve de sorun olmaması gerek.Ama alırken lastikçiye de bi danışın bişe katbetmezsiniz.

Spacer a gelince bende de yok.Ben uygun bulabılırsem offset jant alıcam daha mantıklı.

bede size uygun ofset jant vardı hatta size söylemiştim ama satıldı 1 ay ö nceye kadar dodiklerle tam hizada durucaktı neyse sağlık olsun jantı yaptırabilirsiniz..

hatırlıyorum.ama nikelajlı olmasını isterim.sonradan yapılan randıman almıyor

benim jantlarım yapma idi ama sizin yeterli genişliği sağlamanız için 10inç jant almanız gerekiyor ve fyatıda 4 tanesi 1200den başlıyor artıyor gidiyor 2.el bulursanız iyi olur yada daha ucuz yine yapma jant kullanıcaksınız ama nikelaj olmaz yeterli görüntyü sağlamaz..

ıst da buldum 1000 ytl ye magnels daytone directional veya benzeri mevcut.Olmazsa ondan alacam.galiba halaogullarındaydı.

mangelsler güzel bendede mangels var yıldız şekilde olandan 10inç kullanın bence jantı.. :smiley:

ilginize teskkurler alacagım zaman mutlaka dikkat edeceğim.

Selamlar aracınız gercekten guzel olmus.Ugrastıgınıza degmıs.Bursadamı topladınız aracı..

ellerinize sağlık fena bir çalışma olmamış ufak tefek eksikleri olmasına rağmen emek harcandığı belli.haddim olmayarak aracın makaslarını da gözden geçirmenizi tavsiye ederim.birazcık yüksekli,k aracı daha farklı gösterir.saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR