Kenan Çarpışantürk'le Off- -Road Kumbaba (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darmunyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,597
Ynt: Kenan Çarpışantürk'le Off- -Road Kumbaba (12 Ekim 2008)

ben florya beşyoldayım cep numaram 0536 4629668 beklerim ne zaman isterseniz gelin gelmeden arayın

Etiketler

yazışmalarınızı hewesle okudum reis28 sizin araca zaten hayrandım hemde çok ladayıgözümde ilah yaptın. darmunyan senin aracın resminide görünce iyice gaza geldim. yaptığın değişiklikleri garaj bölümüne reis28 abimin yaptığı gibi detaylı biyazarsan 3 haç 2 umre sevaba girersin:smiley: bu arada bendede 94 vitara kit tampon vs. war ama aracımı bugün satma karar aldım bi fiesta şehir için bi lada azıtmak için almaya yemin ettim.

Gökalp SAKLI

Bu arada telefonunuzu bende kaydediyorum. ziyaretinize gelicem. tabi bide aklınızda bulunsun lada arıyorum.

gökalp beklerim ne zaman istersen gel avcılarda yan yolda lada bayisinin elinde gelip gecerken görüyorum bir niva var arac sanırım 95 veya 96 uzaktan fena durmuyor

arkadaşlar kenan nın gazına gelip çok arkadaşın aracı hurda olmuştur ,siz daha onu tanımamışsınız

ben bilirim az cok kenan abiye bir arcını vermiycen gazına gelip bodozlama dalmıycan yoksa aracından vaz gecersin

Esenyurt'taki keşfettiği parkuru için "şöyle bir 150 basalım, maksat motor açılsın!" diyor zaten.
Bir ara Niva ile de yarıştığını ama her yarışta bir tanesini hurdaya çıkardığını kendisi de söylüyordu..

Nerede olduğunu bilmiyorum, "bir ara geldiğinde gireriz" demişti.
İşyerinden ulaşıp bir organizasyon yaparsanız sanırım götürür seni Deniz..

sampıyonlar sampıyonu kenan carpısanturk hatta dıger sloganıda rekabet var rakıp yok :D

kendisi simdiye kadar gordugum en delı en gozu kara en usta pılottur !

KML' Alıntı:
sampıyonlar sampıyonu kenan carpısanturk hatta dıger sloganıda rekabet var rakıp yok :D

kendisi simdiye kadar gordugum en delı en gozu kara en usta pılottur !

kesinlikle katılıyorum kenan abinin pilotajına diyecek yok gercekten bu camiyada üstüne pilot tanımam arclar ne yapsın daynamıyor kenan abime

yaşı we kullanıma bağlı olarak motor hasarları ve takır tukur ses bıktırdı bide üstüne polis çewirmeleri son nokta oldu
tipten abartısız sadece arazi amaçlı bi lada yapıcam

vitara hafif ve küçük oluşundan dolayı gerçekten beklen miyecek performanslar sergileyebiliyorlar. Ama genede benim bütçei aşıyor malesef

alpreklam' Alıntı:
yaşı we kullanıma bağlı olarak motor hasarları ve takır tukur ses bıktırdı bide üstüne polis çewirmeleri son nokta oldu
tipten abartısız sadece arazi amaçlı bi lada yapıcam

kaç modeldi sizinki ve kaç bindeydi acaba parçaları çok pahalı mı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR