Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,849
Ynt: Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011)

......

P1050957.jpg

P1050959.jpg

P1050960.jpg

P1050961.jpg

P1050962.jpg

Etiketler

Ve ilk yardım yolda ;D Sonrasında İsoff'tan ekipler gelerek aracı çekiyor...

P1050968.jpg

P1050969.jpg

P1050971.jpg

P1050974.jpg

Ve mutlu son... Haftaya geziyi tekrarlayabiliriz, ailece katılmak isteyen olursa bekleriz, haftaiçi konu açılacaktır...

P1050988.jpg

P1050989.jpg

P1050991.jpg

Selamlar

Ben fayansçılarla mutfakçılarla uğraşıym siz harika bir gezi yapın :D
sizin adınıza çok sevindim resimler video yine konuşmuş mangalda harika, ama macera yok ben olsam o gölete muhakkak girerdim ;) ( Şaka vinç taktırmıycam refakatçi vinç alıcam sonra )
inşallah beraberce tekrarlarız bizim tadilat bir kaç güne biter inşallah önümüzdeki hafta sonu bir engel çıkmaz.

saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Ben fayansçılarla mutfakçılarla uğraşıym siz harika bir gezi yapın :D
sizin adınıza çok sevindim resimler video yine konuşmuş mangalda harika, ama macera yok ben olsam o gölete muhakkak girerdim ;) ( Şaka vinç taktırmıycam refakatçi vinç alıcam sonra )
inşallah beraberce tekrarlarız bizim tadilat bir kaç güne biter inşallah önümüzdeki hafta sonu bir engel çıkmaz.

saygılar.

Bekliyoruz Ömer Abi, göle girerdik de çekecek vinç yoktu... Senin L200 çıkardı heryerden, çıkamadığı yerde destek veririz... ;D

Ben arabaya vinc taktırmayı düşünüyordum vaz geçtim
bir gezici vinc alıcam 30-40 ton çekerli biz nereye gidersek o da gelicek kaldıkmı çekicek profosyenel düşünmek lazım :smiley:
bir de o bölgeyi bilmiyorum göl yada gölet balık tutmayı denedinizmi ?

Valla oltalar yanımızdaydı ama sadece Murat attı ikinci gölde boştu... İlk gölde varmış ama sabırlı olmak lazım tutmak için, bize göre değil ;D Vinç olayını sevdim de biraz pahalıya patlar sanki Ömer Abi ;D

Haldun Abi ve geleneksel pazar durumları;teşkilat için normal bir pazar olmuş :smiley:..............

Selim güzel gezi olmuş resimler ve videolar herşeyi anlatıyor.
Annemin rahatsızlığı nedeniyle aranızda olamadım ama daha sonraki gezilerde inşallah ailece beraber gezeriz.
Gene yüzme bilmeyen araçların sudaki haline şahit olmuşsunuz. Çok eğlenceli olmuş geziye renk katmış oda olmasa sizde aksiyon yokmuş.

güzel gezi olmuş, bu güzel geziden sonra saklı gölde mangal keyfi yapmadan olmazdı tabi paylaşım için teşekkürler.

ta2sh' Alıntı:
Selim güzel gezi olmuş resimler ve videolar herşeyi anlatıyor.
Annemin rahatsızlığı nedeniyle aranızda olamadım ama daha sonraki gezilerde inşallah ailece beraber gezeriz.
Gene yüzme bilmeyen araçların sudaki haline şahit olmuşsunuz. Çok eğlenceli olmuş geziye renk katmış oda olmasa sizde aksiyon yokmuş.

İki araç olduğumuz için cesaret edemedik fazla, ekipman yok... Haftaya bekleriz Aytekin Abi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR