Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,843

Etiketler
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

bu arada , gün özel bir gün olduğu için Adnan bey'den fırçayı yedik..... ;D ;D...ne ulen sizin bu haliniz şafi şoparları gibi(bana diyor....) bu günün önem ve anlamını bilmezmisin...çamur da olsa batak ta olsa centilmen bir bey özel günlerde gömlek, kumaş pantolon ve makosen ayakkabı giyer....icabında görev için çorap ne güne duruyor.çamura girmek gerekirse de alırız paçaları çorap içine...hoooop çizme.....işte onun fotoğrafları.....ben gibi kendini bilmez acemi özel günlükçülere ithaf olunur.....

DSCN0472.jpg

DSCN0473.jpg

DSCN0474.jpg

bu noktadan sonra İsmail ve Orhan arkadaşımızdan ayrılarak devam etmek zorunda kaldık. SJ 410 debriyaj arızası yapınca Bentler civarında vedalaşıp Şile sahile devam ettik.....

DSCN0476.jpg

DSCN0477.jpg

DSCN0478.jpg

Teşekkürler Mustafa Bey,

devam.......

Üsteki fotoğrafta Allahtan ben dahil 9 kişiyiz....birde pankart açmışız....toplu yürüyüş ve izinsiz gösteri yapmaktan son anda yırtmışız...10 kişi mi olunca içeri alıyorlardı ::smiley: ::smiley:

DSCN0480.jpg

DSCN0481.jpg

DSCN0482.jpg

ve Şile sahildeyiz, hafif bir poyraz hava güzel , kurtlar gibi açız...insan aç olunca kuzu çevirecek rüyası ile ateşe sarılıyor....açlık işte....3 kangal sucuk için ne ateş yakmışız.....

DSCN0483.jpg

DSCN0484.jpg

DSCN0487.jpg

bu da sahilde rastladığımız gerçek 4 çeker......bizim gibi antremandaydı........ ;D ;D

CIMG4363.jpg

CIMG4364.jpg

CIMG4365.jpg

Yemek yiyip karnımız doyunca , ne yapalım ne yapalım diye düşünürken Ahmet ve Hasan'ı sahile itelim heyecen olsun biraz dedik ve düşüncemizi uygulamaya koyulduk.....yardan bile ittirdik aşağa ama yine birşey olmadı.....kötüye birşey olmaz lafını birkez daha test ettik...... ;D ;D

DSCN0493.jpg

DSCN0494.jpg

DSCN0495.jpg

Akıllarda kalacak güzel bir gezinin ardından ,tabiki resimlerde o güzellikte geliyor ,geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,özellikle derya bey ve adnan beyin çok emekleri geçmiştir,bu gezide ne ararsanız vardı,su geçişleri,çamur,dik rampalar,kum geçişleri,deniz,orman, hepsini bir arada yaşamak her gezide nasip olmaz , bu açıdan biz bu kemerburgazı seviyoruz. resimler için olcayto bey ve co pilotunada çok teşekkürler

Olcayto Bey!
Lastik ebatı sıkıntı yaratıyor mu, ayna mahruti değişimi gerekecek mi? Selamlar.

Sağol Hasancığım, asıl ön ayak namzet adayı :D olduğunuz için ben ve Co. teşekkür ederiz....

devam.....

DSCN0496.jpg

DSCN0497.jpg

Mustafad' Alıntı:
Olcayto Bey!
Lastik ebatı sıkıntı yaratıyor mu, ayna mahruti değişimi gerekecek mi? Selamlar.
Yok mustafa bey, devamlı kullanmayacaksanız ve uzun yol yapmayacaksanız bir sıkıntısı yok..ben hafta içi temizlik sonrası diğer lastiklere geçiyorum.bir takım 2. el jant da aldım, bunu çıkarıp diğerlerini takıyorlar.Ama siz devamlı kullanacaksanız ayna mahruti değişimi gerekebilir...ayrıca çok memnun olduğumu da belirteyim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.